17.8 C
Athens

«Άγριο» τρολάρισμα στο twitter για τo γραμματικό ατόπημα της Νοτοπούλου (pics)

Eνα γραμματικό λάθος της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης έφερε πλήθος καυστικών σχολίων από τους χρήστες των social media

Μια γραμματική γκάφα της Κατερίνας Νοτοπούλου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ήταν αρκετή για να δημιουργήσει… γλέντι στα social media, με την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης να τρολάρεται άγρια από τους χρήστες του twitter.

Η υφυπουργός «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη συνάντησή της με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές», κάτι που θέλησε να το επισημάνει στη λεζάντα της φωτογραφίας τους, χωρίς όμως να λογαριάσει την… γ’ κλίση των επιθέτων.

Η κ. Νοτοπούλου έγραψε χαρακτηριστικά: «Συνάντηση εργασίας με τον διευθύνων (σσ. αντί διευθύνοντα) σύμβουλο της #κτυπ. Προχωράμε χωρίς καθυστερήσεις τα νέα χειρουργεία του #ΑΧΕΠΑ, το Μποδοσάκειο στην #Πτολεμαΐδα, την Αστυνομική Διεύθυνση στην #Καστοριά, τις νέες φύλακες στη #Δράμα. Εργαζόμαστε για ουσιαστικές λύσεις στο ζήτημα της σχολικής στέγης στη Θεσσαλονίκη. Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση για το 24ο και το 25ο δημοτικό Ευόσμου και επεξεργαζόμαστε τη βέλτιστη λύση για το Καλλιτεχνικό Σχολείο Θεσνικης. Προσεχώς ανακοινώσεις!».

Το Twitter πήρε… φωτιά με τους χρήστες να κάνουν λόγο περί «κομματόσκυλων» που δεν είχαν χρόνο για να μελετήσουν τη γραμματική τους.

Η ίδια, φυσικά, ενημέρωσε το επιτελείο της που, λίγες ώρες αργότερα, διόρθωσε το σχετικό λάθος. Ήταν, όμως, ήδη αργά, καθώς οι χρήστες είχαν ήδη κάνει «πάρτι» στο Twitter.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς