19.7 C
Athens

Θα τρελάνει την Ευρώπη αυτός ο Προμηθέας!

Ο Προμηθέας νίκησε στη Γερμανία την Μπαϊρόιτ με 75-70, έκανε το 3 στα 3 και πλέον... φλερτάρει έντονα με την πρόκριση στην επόμενη φάση του FIBA Champions League

Μόνο ως απλή εμπειρία δεν αντιμετωπίζει τη συμμετοχή του στους ομίλους του FIBA Champions League ο Προμηθέας! Η ομάδα της Πάτρας έχει βάλει σκοπό να τρελάνει όλη την Ευρώπη, καθώς νίκησε στη Γερμανία την Μπαϊρόιτ με 75-70 και πλέον μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον 4η όμιλο της διοργάνωσης!

Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά είχαν από το ξεκίνημα του ματς τον προβάδισμα στο σκορ και τον έλεγχο του αγώνα, με το ημίχρονο να τους βρίσκει μπροστά με 13 πόντους (43-30). Στο δεύτερο μέρος, η γερμανική ομάδα, έχοντας ως κορυφαίο τον Γκρέγκορ Χρόβατ με 16 πόντους, ψαλίδισαν αρκετά τη διαφορά, ωστόσο η ελληνική ομάδα με… ψυχή και σθένος κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά της και να πανηγυρίσει τη νίκη με 75-70.

Πρωταγωνιστές της τρίτης νίκης του Προμηθέα στη διοργάνωση ήταν οι Κασελάκης και Μέιερ, αμφότεροι σκόραραν από 17 πόντους και οδήγησαν την ομάδα της Πάτρας στο μεγάλο «διπλό»!

Tα δεκάλεπτα: 16-25, 30-43, 48-57, 70-75

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς