13.2 C
Athens

Tροχαίο Καλφαγιάννη: Eχει αιμάτωμα, δεν τον «αφήνει» να χειρουργηθεί (audio)

Tι λέει ο πατέρας του ηθοποιού που τραυματίστηκε σήμερα το πρωί σε τροχαίο με τη μηχανή του

Σοβαρό ατύχημα είχε το πρωί ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης, όταν ευρισκόμενος στη μηχανή του είδε το μπροστινό του όχημα να φρενάρει απότομα και έπεσε πάνω του.

Ο ηθοποιός φορούσε κράνος και έτσι δεν τραυματίστηκε στο κεφάλι, ωστόσο έχει χτυπήσει πολύ στα πόδια, στο ένα στο μηρό και στο άλλο στο γόνατο και την κνήμη.

Μάλιστα, προς στιγμήν έχασε τις αισθήσεις του, τις οποίες ανέκτησε και διεκομίσθη στο ΚΑΤ με σκοπό να μπει άμεσα στο χειρουργείο. Ωστόσο δεν μπορεί να χειρουργηθεί καθώς η αξονική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε μεγάλο αιμάτωμα στο μηρό, το οποίο πρέπει να υποχωρήσει για να γίνει επέμβαση.

Σχετικά με το ατύχημα του γιου του μίλησε στην ιστοσελίδα newsit ο πατέρας του ηθοποιού και πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης.

Σύμφωνα με τον πατέρα του ηθοποιού, ο γιος του βρισκόταν στη μηχανή όταν το προπορευόμενο αυτοκίνητο φρέναρε απότομα. Ο ηθοποιός πάτησε επίσης φρένο, αλλά στο σημείο είχε νερά, καθώς ο δήμος είχε ποτίσει τα φυτά που υπάρχουν δεξιά και αριστερά του δρόμου.

Ετσι οι ρόδες της μηχανής γλίστρησαν πάνω στα νερά με αποτέλεσμα ο ίδιος να πέσει και να συρθεί κάτω από το προπορευόμενο αυτοκίνητο.

Η μικρή ταχύτητα με την οποία κινείτο και το κράνος που φορούσε, τον γλίτωσαν από τα χειρότερα, ωστόσο τα πόδια του τραυματίστηκαν σοβαρά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς