22.8 C
Athens

Στις προπονήσεις ο Σκόνδρας, πρόβλημα με Νικολιά

Δεν σταματούν τα προβλήματα τραυματισμών για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη καθώς μετά τους Μπουκουβάλα, Λέο, Περιστερίδη προστέθηκε και ο Νικολιάς

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αγνοεί τη λέξη νίκη τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές κάτι που κάνει την αναμέτρηση με την Ξάνθη την ερχόμενη Δευτέρα να είναι ιδιαίτερα κομβική όσον αφορά τη συνέχεια.

Συν τοις άλλοις ο Γιάννης Πετράκης έχει να αντιμετωπίσει και πολλά προβλήματα τραυματισμών με τελευταίο αυτό του Αλέξανδρου Νικολιά ο οποίος ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Από την άλλη ο Απόστολος Σκόνδρας πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση ξεπερνώντας το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Από κει και πέρα ο Μπουκουβάλας που έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι, έκανε ατομικό μιας και δεν υπολογίζεται για το προσεχές παιχνίδι στην Ξάνθη λόγω του νάρθηκα που φοράει, με την κατάστασή του να επαναξιολογείται από την επόμενη εβδομάδα.

Για τους υπόλοιπους το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε εντατικές ασκήσεις ενδυνάμωσης σε συνδυασμό με ασκήσεις ισορροπίας στο γυμναστήριο του προπονητικού και στη συνέχεια οικογενειακό διπλό με διάφορες συνθήκες παιχνιδιού και στατικές φάσεις. Επόμενη προπόνηση για τους Ηπειρώτες αύριο (25/10) στις 11.00 στο ΠΕΑΚΙ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς