24.3 C
Athens

Ζήσης: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ για το σεβασμό που μου δείχνει»

Μπορεί ο Νίκος Ζήσης να μην παρευρεθεί στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπάμπεργκ, ωστόσο μέσω social media ευχαρίστησε τους κιτρινόμαυρους για τον σεβασμό που του δείχνουν

Στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπάμπεργκ ο Νίκος Ζήσης θα βραβευόταν από του Κυπελλούχους Ελλάδας, όμως ένας τραυματισμός δε θα τον άφησε να ταξιδέψει την Αθήνα με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Έλληνας διεθνής ευχαρίστησε μέσω twitter τη διοίκηση της ΑΕΚ για αυτή την κίνηση, ενώ ελπίζει να να συναντηθούν οι δύο ομάδες στο Final 4.

«Σήμερα το ημερολόγιο έλεγε… Αθήνα, παιχνίδι με την ΑΕΚ και βράβευση που είχε ετοιμάσει ο σύλλογος. Πολλές φορές η ζωή αποφασίζει τι θα συμβεί και όχι εμείς. Ο τραυματισμός με κράτησε πίσω στο Μπάμπεργκ. Ευχαριστώ την ΑΕΚ για το σεβασμό που δείχνει σε μένα και τον κόσμο της για το μεγάλο ενδιαφέρον! Αυτό που πάνω από όλα μετράει και με τιμάει είναι η πρόθεση. Καλή επιτυχία στην ομάδα μου απόψε. Στην ΑΕΚ και τον κόσμο της εύχομαι η… συνάντηση που αναβλήθηκε σήμερα να γίνει τελικά στο Final Four του Champions League!», ήταν το μήνυμα του Ζήση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς