23.3 C
Athens

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Διαβάστε το «υπερσημείο» στην Α’ Βραζιλίας!

Στο www.wolfmoneybet.com δεν χτυπάμε στον… αέρα και αυτή η πολιτική συνεχίζεται και μέσα από το FWS.GR. Οι προτάσεις μας, σε καθημερινή βάση, προκύπτουν από δύο δεδομένα. Την εικόνα των ομάδων και το ρεπορτάζ. Ετσι, κατά τη γνώμη μας, προκύπτουν στοιχηματικές ευκαιρίες. Το να προτείνω σήμερα «άσο» του 1,30 και του 1,40 δεν… λέει κάτι στον παίκτη. Το ποντάρει και χωρίς… βοήθεια.

Στον έναν χρόνο λειτουργίας του σάιτ το «ταμείο» μας είναι «συν».

Σήμερα Τετάρτη (24 Οκτωβρίου). Θα σας εξηγήσουμε βήμα-βήμα, πως προκύπτει το «Χ2» στο Κρουζέιρο – Σεαρά, το εξ αναβολής παιχνίδι της Α’ Βραζιλίας, με το οποίο λίγοι θα ασχοληθούν, λόγω Τσάμπιονς Λιγκ…

1. Αν η αναμέτρηση διεξαγόταν δύο μήνες νωρίτερα δεν υπήρχε περίπτωση να κοντράρουμε τους γηπεδούχους. Ομως…

2. Η Κρουζέιρο την περασμένη εβδομάδα κατέκτησε για δεύτερη σερί σεζόν το Κύπελλο. Εκτός από το τρόπαιο πήρε και το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες…

3. Αυτό σημαίνει ότι η αποστολή της «Ραπόζα» στο φετινό πρωτάθλημα έλαβε… τέλος. Το «τρένο» του τίτλου δεν το προλαβαίνει, θα παίξει στο Λιμπερταδόρες, πλέον μπορεί να «επιλέγει» παιχνίδια.

4. Τα ρεπορτάζ από τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Μάνο Μενέσες (τεχνικός της Κρουζέιρο) να παρατάξει εναλλακτική 11άδα. Λογικό. Από τις 30 Σεπτεμβρίου η Κρουζέιρο έδωσε 6 ματς σε τρεις διοργανώσεις, ενώ η Σεαρά στο ίδιο διάστημα έπαιξε 3 φορές.

5. Πάμε στη Σεαρά. Βρίσκεται στη 17η θέση. Παλεύει για την παραμονή, ενώ στο ξεκίνημα της περιόδου έδινε την εντύπωση ότι θα… επιστρέψει «αμαχητί» απ’ εκεί που ήρθε (τη Β’ κατηγορία). Από τις 2 Σεπτεμβρίου, όταν άρχισε να βελτιώνεται, μάζεψε 14 βαθμούς σε 8 αναμετρήσεις. Κέρδισε τη Φλαμένγκο στο «Μαρακανά», την Κορίνθιανς εντός, τη Βιτόρια εντός και τη Σαπεκοένσε εντός. Την περασμένη Κυριακή έχασε στα… σημεία στην έδρα της ποιοτικότερης ομάδας του πρωταθλήματος Παλμέιρας (με 2-1).

Με αυτά τα επιχειρήματα, «πηγαίνουμε» στο «Χ2» με απόδοση άνω του 2,50!

Είναι από τα παιχνίδια που… γουστάρουμε να προτείνουμε στο www.wolfmoneybet.com γιατί – επαναλαμβάνουμε – το κάνουμε έχοντας δεδομένα στο μυαλό μας.

Είναι από τα ματς που λέμε, «θα παίξουμε το σημείο, κι ας χάσουμε»!

Κάντε μια διαδικτυακή… βόλτα στο σάιτ μας, πατώντας «κλικ» στο www.wolfmoneybet.com...

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΩΡΑ) ΑΓΩΝΑΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΠΑΠ) ΠΡΟΤΑΣΗ
Α’ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ (01.30) ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΣΕΑΡΑ (ΚΩΔ: 983)    Χ2
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 2,55
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς