16.4 C
Athens

Η όμορφη Άννα είναι ανιψιά ποδοσφαιριστή γι’ αυτό παίζει σούπερ μπάλα στο GNTM (pics, video)

Το σέξι κορίτσι που έχει αρχίσει να ξεχωρίζει στο ριάλιτι μοντέλων είναι ανιψιά παλαίμαχου «ερυθρόλευκου» ποδοσφαιριστή

Για χάρη της «σκοτώθηκαν» η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στις οντισιόν του Greece’s Next Top Model.

Αιτία το χυμώδες κορμί της που σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά δεν κάνει για μοντέλο.

«Μια ωραία γυναίκα δεν είναι απαραίτητα και ωραίο μοντέλο», της είπε συνηθισμένη στα ξερακιανά κορμιά που βλέπουμε στις πασαρέλες, με τη συνάδελφό της να διαφωνεί και να υποστηρίζει ότι είναι ιδανική για πασαρέλα που θα διαφημίζει μαγιό.

Όμως, η πανέμορφη, ζουμερή, αισθησιακή και με εξωτική ομορφιά Άννα, που σύμφωνα με τον Δημήτρη Σκουλό, τον φωτογράφο-κριτή του ριάλιτι μοντέλων θυμίζει Τζένιφερ Λόπεζ και Πουέρτο Ρίκο, έχει βαλθεί να διαψεύσει τη Βίκυ Καγιά.

Γιατί εκτός από την ομορφιά της διαθέτει και μια έντονη προσωπικότητα. Κάτι που φάνηκε από την πρώτη στιγμή στις οντισιόν. Εχει συγκροτημένη σκέψη, φιλοδοξίες και αυτοπεποίθηση.

Διαθέτει όμως και κάτι ακόμα που ίσως έχει κληρονομήσει από την… ποδοσφαιρική της συγγένεια (έστω και μακρινή όπως είπε): Το πείσμα για πρωταθλητισμό. Η 21χρονη εκρηκτική Άννα έχει «ερυθρόλευκο» παρελθόν, καθώς είναι ανιψιά του παλαίμαχου παίκτη του Ολυμπιακού Γιώργου Αμανατίδη.

Το αποκάλυψε η ίδια στην οντισιόν της στο Next Top Model και το αποδεικνύει σε κάθε επεισόδιο που παρακολουθούμε: Είναι μαχήτρια, δεν το βάζει κάτω και είναι αποφασισμένη να παίξει σούπερ μπάλα και να κάνει πρωταθλητισμό. Δικαίως θεωρείται ήδη ένα από τα φαβορί κάνοντας πολλές συνυποψήφιές της στο ριάλιτι να την θαυμάζουν αλλά και πολύ περισσότερες να τη φθονούν.

Δείτε το σημείο που μιλάει για τη συγγένειά τους από το 2:10′

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς