17.4 C
Athens

Θριαμβευτές Γιουβέντους και Ρονάλντο στο «Θέατρο των Ονείρων»

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Ολντ Τράφορντ » με τη φανέλα της Γιουβέντους βρήκε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να πανηγυρίζει την τρίτη διαδοχική νίκη στον όμιλο δίνοντας γκολ στο πιάτο στον Ντιμπάλα για το τελικό 0-1

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στη φάση των ομίλων του Champions League πέτυχε η Γιουβέντους, επικρατώντας στο «Ολντ Τράφορντ » με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην επιστροφή του στο Θέατρο των Ονείρων» ως αντίπαλος των «Κόκκινων Διαβόλων» έφυγε θριαμβευτής, αφήνοντας την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο sτους 4 βαθμούς.

H Γιουβέντους μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 17’ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ.
Ο Ρονάλντο έκανε την κούρσα από τα δεξιά και αφού ανέτρεψε την αντίσταση των αντιπάλων του την κατάλληλη στιγμή σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Γιουνάιτεντ. Εκεί, όπου ο Ντιμπαλά με ψύχραιμο σουτ έγραψε το 0-1 για την «Βέκια Σινιόρα».

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι τις αμυντικές αδυναμίες τηε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πίεσαν και για ένα δεύτερο γκολ και στο 52’ έχασαν τη σημαντικότερη φάση, όταν ο Κουαρδάδο πάσαρε στονΡονάλντο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να πιάνει το σουτ στην κίνηση και τον Ντε Χέα να απομακρύνει σωτήρια σε κόρνερ.
Από την πλευρά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δοκάρι στο 75’ με μακρινό σουτ του όταν ο Πογκμπά, με τον Σέζνι να αλλάζει λίγο την πορεία της μπάλας, η οποία κατέληξε κόρνερ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Σο, Μάτα, Μάτιτς, Πογκμπά, Ράσφορντ, Λουκακού, Μαρσιάλ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στσέσνι, Ζοάο Κανσέλο (97’ Κόστα), Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Πιάνιτς, Μπετανκούρ, Ματουιντί, Κουαδράδο (81’ Μπαρτσάλι), Ντιμπάλα (78’ Μπερναρντέρσκι), Ρονάλντο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς