21.5 C
Athens

Aυτή είναι η εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στο Open (video)

Ποιο είναι το αθλητικό πρότζεκτ του καναλιού που φιλοδοξεί να αλλάξει τις κυριακάτικες νυχτερινές συνήθειες των φιλάθλων

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποδέχτηκε την πρόταση που του έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός Open για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα αθλητική εκπομπή και σήμερα το κανάλι ανακοίνωσε και επίσημα ποιο είναι το πρότζεκτ στο οποίο θα λάβει μέρος.

Η εκπομπή ονομάζεται Total Football και οι υπεύθυνοι του αθλητικού τμήματος του σταθμού ευελπιστούν ότι με την παρουσία του Ντέμη Νικολαΐδη θα αποκτήσει άλλη διάσταση η ποδοσφαιρική επικαιρότητα.

Οπως αναφέρει τον παλαίμαχο άσο της Ενωσης θα πλαισιώσουν ειδικοί-έκπληξη και όλοι μαζί θα χαράξουν νέα εποχή στο αθλητικό περιεχόμενο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Open:

Με την αντισυμβατικότητα, την ειλικρίνεια και την αντικειμενικότητα που τον χαρακτηρίζουν διαχρονικά, ο Ντέμης Νικολαΐδης θα δώσει άλλη διάσταση στο σχολιασμό και στην παρουσίαση της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας μέσα από το Total Football, το νέο sports show που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο Open.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ανατρεπτικό Ντέμη Νικολαΐδη, η καινούργια αθλητική εκπομπή του Open θα αναδείξει το αληθινό ποδόσφαιρο και θα φωτίσει τους πραγματικούς σταρ των γηπέδων.

Παρέα με σπουδαίους experts-έκπληξη και μέσα σε ένα εντυπωσιακό και μοναδικό σκηνικό στα τηλεοπτικά αθλητικά χρονικά, ο Ντέμης Νικολαΐδης μπαίνει στο τερέν της τηλεόρασης για να χαράξει μαζί με το Open τη νέα εποχή και στο αθλητικό περιεχόμενο.

Το ποδόσφαιρο όπως -θα έπρεπε να- είναι μέσα από την καθαρή ματιά του Ντέμη Νικολαΐδη έρχεται αποκλειστικά στο Open!

Μακριά από κλισέ και στρογγυλέματα, ο Ντέμης Νικολαΐδης θα μιλήσει μία νέα γλώσσα στην τηλεόραση. Τη γλώσσα του πραγματικού ποδοσφαίρου. Του ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου. Τη γλώσσα του Total Football.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς