16.6 C
Athens

Ολυμπιακός – Μακάμπι: Ώρα να… χαρεί και το ΣΕΦ!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μακάμπι και μετά τα δύο μεγάλα «διπλά» και τον εντός έδρας διασυρμό από την Αρμάνι ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη στην Ευρωλίγκα

Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου το απόγευμα της Δευτέρας, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Πλέον, τα βλέμματα όλων στον Πειραιά στρέφονται στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την Πέμπτη 25/10 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με μοναδικό σκοπό να επιστρέψουν στους νίκες.

Οι Πειραιώτες προετοιμάζονται πυρετωδώς για να υποδεχθούν την Πέμπτη  τη Μακάμπι στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει επισημάνει στους παίκτες του όλα όσα πήγαν «στραβά» τη προηγούμενη εβδομάδα και πλέον άπαντες πορεύονται με κοινή συνισταμένη την νίκη.

Μετά τη βαριά ήττα από την Αρμάνι, οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να εμφανιστούν καλύτερα προετοιμασμένοι και κυρίως ξεκούραστοι, αφού είναι κοινό μυστικό πως τα συνεχόμενα ταξίδια προκάλεσαν ιδιαίτερη καταπόνηση. Τα δύο συνεχόμενα διπλά σε Χίμκι και Μπασκόνια που προηγήθηκαν, βοήθησαν πολύ στο να απορροφηθούν εν τη γενέσει τους οι όποιοι κραδασμοί, αλλά από εδώ και πέρα οι παίκτες του Μπλατ θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Κυρίως για να μην πετάξουν στα σκουπίδια την υπερπροσπάθεια των δυο πρώτων αγωνιστικών.

Να σημειωθεί ότι ο Νέβεν Σπάχια δεν θα έχει στη διάθεσή του για μια ακόμα αγωνιστική τον Τζέρεμι Πάργκο, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση. Ο Αμερικάνος γκαρντ είναι μια μεγάλη απώλεια για την πάντα επικίνδυνη Μακάμπι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει και πολλά πράγματα στη προσέγγιση του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς