18.4 C
Athens

Jimmy, ο 5ος Dalton!

Ο αρχηγός των PEAKY BLINDERS ντύνεται νονός και βάζει... λαδάκι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με αφορμή την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για το βόλεϊ και τα όσα επακολούθησαν

Tommy Shelby of PEAKY BLINDERS is speaking now, bro. Good morning to mr Giannakopoulos. Από τώρα και στο εξής, o Tommy Shelby θα τον αποκαλεί Jimmy Dalton. Θα είναι ο πέμπτος Dalton, δίπλα στους Joe Dalton, William Dalton, Jack Dalton, Averell Dalton.

Όπως ο George Best θεωρήθηκε ο πέμπτος Beatle, στο θρυλικό συγκρότημα των Beatles, έτσι κι ο Δημήτρης, είναι ο πέμπτος Dalton. Jimmy Dalton. Η θρυλική παρέα των γκαφατζήδων παρανόμων, που πάντα την πατάνε στο τέλος από τον Lucky Luke, στο καλύτερο για πολλούς κόμικ όλων των εποχών.

Well, bro, ο Jimmy Dalton έπαθε μεγάλο χουνέρι από τον Ολυμπιακό. Εκεί που ήταν έτοιμος να βάλει τον Βασιλακόπουλο στο βόλεϊ, όπως έγραψε ο inspector Campbell, ο Ολυμπιακός δέχτηκε να ξαναγίνει το ματς του βόλεϊ, γιατί είχε αδικηθεί ο Παναθηναϊκός!

Ο Jimmy Dalton νευρίασε τόσο πολύ, που σαν τον αρχηγό των Dalton’s, Joe, έπεσε μπρούμυτα στο χώμα κι άρχισε να ρίχνει γροθιές, μέχρι που άνοιξε μια λακκούβα, χώθηκε ολόκληρος μέσα και τον έβγαλαν οι άλλοι στην επιφάνεια. Δεν το περίμενε αυτό ο Jimmy Dalton.

Εκεί που είχε αρχίσει να βρίζει ότι ο Ολυμπιακός θα παρακαλάει για έλεος, ξαφνικά, έφαγε πιστολιά από το Ολυμπιακό. Μετά, πόσταρε στο instagram, ότι θέλει και το παιχνίδι ολόκληρο, όχι επανάληψη! Αλλιώς, πάλι θα παρακαλάει για έλεος ο Ολυμπιακός. Κλασική περίπτωση Dalton, bro.

Όμως, από τώρα και στο εξής, ο Jimmy Dalton, θα πρέπει να κάνει κι αυτός το ίδιο, όταν ευνοείται ο Παναθηναϊκός. Να ζητάει κι αυτός επαναλήψεις. Έκανε έναν πρόχειρο υπολογισμό, πόσα παιχνίδια μπάσκετ θα έπρεπε να επαναληφθούν με τον Ολυμπιακό. Έχασε το μέτρημα ο Jimmy Dalton, bro.

Και μετά, after that, αφού πρώτα έβγαλε μια κραυγή «καταραμένε Σπανούλη», έκανε μια συμφωνία με τον… εαυτό ο Jimmy Dalton. Ότι δεν ευνοήθηκε ποτέ ο Παναθηναϊκός! Όπως ο Joe Dalton συμφωνούσε πάντα με τον εαυτό του, ότι είναι καλύτερος πιστολέρο από το Lucky Luke.

Από κοντά κι οι Ραντανπλάν του μπάσκετ, συμφώνησαν με τον Jimmy Dalton ότι δεν αδικήθηκε ποτέ ο Ολυμπιακός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς