20.9 C
Athens

Νικητές οι Μπακς με σούπερ Γιάννη (video)

Με τους Νιου Γιορκ Νικς αναμετρήθηκαν σήμερα οι Μπακς του Γιάννη, του οποίου το άστρο έλαμψε και πάλι

Άλλο ένα εκπληκτικό ματς έκανε ο Γιάννης, καθώς είχε 31 πόντους, 15 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 τάπες σε 37 λεπτά συμμετοχής, οδηγώντας την ομάδα του σε μία πιο δύσκολη νίκη απ’ ότι λέει το τελικό σκορ (124-113), κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς, διατηρώντας τη, έτσι, αήττητη μέχρι τώρα στη σεζόν.

Το παιχνίδι κυλούσε πολύ ευνοϊκά από την αρχή για τους Μπακς, με το σκορ ημιχρόνου να είναι 52-71. Το γεγονός αυτό πρέπει να έδωσε την αφορμή στα «ελάφια» να… πάρουν έναν υπνάκο στην ανάπαυλα, καθώς αυτή η διαφορά σύντομα εξαφανίστηκε στο τρίτο δωδεκάλεπτο, με τους Νικς να παίρνουν μάλιστα κεφάλι στο σκορ στην αρχή της τέταρτης περιόδου με 95-94. Από κει και πέρα όμως φάνηκε στο παρκέ ποια είναι η πιο έτοιμη ομάδα, καθώς με το σκορ 112-116 και με δύο λεπτά να απομένουν, οι Νικς δεν σκόραραν παρά μόνο μία βολή, και έτσι οι Μπακς επικράτησαν με σκορ 113-124.

Η βελτίωση στον τομέα των ριμπάουντ για τον Γιάννη

Ο Αντετοκούνμπο, πέραν του ότι σημείωσε τους περισσότερους πόντους του για τη σεζόν με 31, συνεχίζει να κάνει φοβερή δουλειά στα ριμπάουντ, στα οποία είχε παραδεχτεί το καλοκαίρι ότι η ομάδα του αντιμετωπίζει πρόβλημα, μαζεύοντας και πάλι 15 «σκουπίδια». Εώς τώρα στη σεζόν, έχει μέσο όρο 16 ριμπάουντ ανά αγώνα, κάτι που αποκαλύπτει ότι έδωσε πολύ έμφαση σε αυτά το καλοκαίρι, προσπαθώντας να καλύψει την αδυναμία της υπόλοιπης ομάδας του.

Τα highlights του Έλληνα φόργουορντ:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς