18.9 C
Athens

Λέικερς: «Βασικοί οι Μπολ και Κούζμα»

Βασικοί στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς θα είναι οι δύο νεαροί παίκτες

Όπως ανακοίνωσαν οι Λος Άντζελες Λέικερς μέσω του λογαριασμού τους στο Τουίτερ, βασικοί θα είναι στο σημερινό παιχνίδι εναντίον των Σαν Αντόνιο Σπερς οι Λόνζο Μπολ (χωρίς περιορισμούς στα λεπτά) και Κάιλ Κούζμα, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τους τιμωρημένους Ραζόν Ρόντο και Μπράντον Ίνγκραμ αντίστοιχα.

Αυτή είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα ευκαιρία για τους νεαρούς παίκτες, καθώς με τη νέα σεζόν έχουν δει τα λεπτά συμμετοχής τους να πέφτουν λόγω των καινούριων αφίξεων στην ομάδα, με κύρια εκείνη του Λεμπρόν Τζέιμς.

Πιο ενδιαφέρουσα είναι η περίπτωση του Λόνζο Μπολ, καθώς στην αρχή της χρονιάς ένα από τα καυτά ερωτήματα για τους Λέικερς ήταν αν θα ξεκινά ως βασικός ο ίδιος ή ο Ρόντο, με τον δεύτερο να κερδίζει τελικά τη θέση. Όμως, ο Μπολ θα έχει την ευκαιρία, για όσο είναι τιμωρημένος ο Ρόντο (τρία παιχνίδια), να αποδείξει στον Λουκ Γουόλτον ότι αυτός ταιριάζει καλύτερα δίπλα στον Λεμπρόν στη βασική πεντάδα, πράγμα όχι πολύ δύσκολο, δεδομένου ότι οι «λιμνάνθρωποι» έχουν ένα ρεκόρ 0-2 εώς τώρα. Μένει να δούμε αν ο «νεαρός βασιλιάς», όπως τον αποκάλεσε πρόσφατα ο Λεμπρόν, είναι ικανός να αποδείξει ότι αξίζει τη θέση του βασικού περισσότερο από τον πρώην παίκτη των Μπόστον Σέλτικς.

Δείτε το εν λόγω τουίτ:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς