17 C
Athens

Είδε ο georgiss τη… γενιά του!

Από τη μια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που θέλει 100-0 διαιτησία και από την άλλη ο Γιώργος Σαββίδης που συμπάσχει με το δράμα του και που τον θέλει για αντίπαλο επειδή έχει... @@@!

Ο ένας είναι γιος του μεγαλύτερου παράγοντα που πέρασε ποτέ από τον Παναθηναϊκό. Και ο άλλος επίσης γιος εκείνου που φιλοδοξεί να γράψει ιστορία με τον ΠΑΟΚ, κατακτώντας το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου.

Μετά τις αβρότητες της περασμένης εβδομάδας κατά την οποία ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωνε «Παοκάρα», ήρθε η σειρά του Γιώργου Σαββίδη να ανταποδώσει, ευχόμενος η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να καταλήξει σε εκείνον:

giorgiss instagram Σαββίδης

Πέραν των άλλων βεβαίως, ο Γιώργος Σαββίδης πήρε θέση και για το ντέρμπι αιωνίων στο βόλεϊ, κάνοντας λόγο για ξεφτίλα. Θέλει πρόεδρο με @@@ διότι τέτοιους έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο, λέει ο Γιώργης. Είδε ο Γιώργης τη γενιά του κι αγαλλίασε η καρδιά του…

To FWS.GR απλώς θα υπενθυμίσει στον υιό Σαββίδη πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε πριν από λίγο καιρό τα παρακάτω:

Ευχόμαστε στον Γιώργο Σαββίδη να γίνει η επιθυμία του πραγματικότητα και στο πρώτο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ με πρόεδρο Γιαννακόπουλο να εφαρμοστεί αυτό το περιβόητο 100-0 που μονάχα στους τελικούς της Basket League μπορεί να συναντήσει κάποιος…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς