20.9 C
Athens

Η Θύελλα Μοσχάτου σκόρπισε στη Δραπετσώνα τα Αστέρια 7-0

Με πρωταγωνιστή τον Νταή που πέτυχε 4 γκολ η Θύελλα Μοσχάτου έκανε τα Αστέρια να δουν... αστεράκια

H Θύελλα ήταν «όνομα και πράγμα» και σάρωσε μέσα στη Δραπετσώνα με 7-0 τα Αστέρια που είδαν …αστεράκια. Νταηλίδικη νίκη για τους Μοσχατιώτες με πρωταγωνιστή τον… Νταή που σημείωσε 4 τέρματα!

Μέσα σε οκτώ λεπτά από το 11’ έως το 19’ οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν τρία γκολ και ουσιαστικά η… παράσταση έλαβε τέλος.

Ο Νταής στο 11’ και στο 15’ και ο Παππάς Γ. στο 19’ έκαναν το 0-3 για να κλείσει το ημίχρονο με ένα ακόμα γκολ του Νταή στο 44’.

Ο ίδιος παίκτης στο 58’ πέτυχε το πέμπτο τέρμα της ομάδας του και το τέταρτο προσωπικό, για να σημειώσει δυο ακόμα τέρματα η Θύελλα με Παππά Γ. στο 69’ και Φραγκίσκο στο 88’.

Οι Δραπετσωνίτες απογοήτευσαν . Από αυτή τη συντριβή, το μόνο που έχουν να παρουσιάσουν είναι δυο μακρινά σουτ του Μουρτζούκου στο 38’ και του Φραγκίσκου στο 76’ που βρήκαν το οριζόντιο δοκάρι.

Αλάνθαστη η διαιτησία του Κουβέλη.

ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ: Βορρίσης, Πετεινός, Γεωργαλάς (72’Αλίκα) Χιώτης, Ρωμανάς, Λαγάνης, Σέφερος(72’ Μπούτας) , Αναγνώστη( 59’ Λιάγκος), Κιούρτ, Μουρτζούκος, Γεράρδης (59’ Λύγκος)

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧ.: Γερογιάννης, Μπάλλιος, Σκοπελίτης (60’ Νίκας), Βερεσόγλου (67’ Κούτρης), Χουλιάρας, Κωστής, Νταής (71’ Ευαγγέλου), Εφέντη, Παππάς Ν., Νικολόπουλος (61’ Φραγκίσκος)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς