18.2 C
Athens

Ατρόμητε τρελαίνομαι!

Παροξυσμός στο Περιστέρι για τον Ατρόμητο που νίκησε, μετά από ένα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ παιχνίδι τον Αστέρα Τρίπολης και έπιασε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας

Τι ματσάρα ήταν αυτή που παρακολουθήσαμε. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης ξεδίπλωσαν όλες τις αρετές τους στο χορτάρι και έδωσαν μια σπουδαία ποδοσφαιρική παράσταση.

Ο Ατρόμητος ήταν τελικά αυτός που πανηγύρισε τη νίκη με 3-2 και έπιασε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Περιστεριώτες με κορυφαίους τον «κίλερ» Ευθύμη Κουλούρη και τον Μέγερι που έσωσε την εστία του σε τρια τετ α τετ με τον Μανιά έφτασαν με πολύ κόπο στην κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι σε ένα ισάξιο αντίπαλο.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο. Ο Αστέρας μπήκε καλύτερα και δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Ατρόμητο να φτιάξει ευκαιρίες. Με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι βρήκαν τα πατήματά τους και άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι πολύ δύσκολα κάποια από τις δύο ομάδες θα πετύχαιναν κάποιο γκολ στο 42′ ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Κουλούρης.

Στο β’ ημίχρονο είδαμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω αφού οι δύο ομάδες κυνηγούσαν με… μανία τη νίκη. Ο Αστέρας κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βαλιέντε στο 57′, όμως με αυτογκόλ του Μουνάφο (61′) οι γηπεδούχοι πήραν πάλι το προβάδισμα. Στο 64′ ο Μανιάς ισοφάρισε 2-2 και ο τρελός ρυθμός στο παιχνίδι συνεχίστηκε ως το τέλος. Ευκαιρίες εκατέρωθεν, τα συστήματα των προπονητών καταργήθηκαν.

Στο δεύτερο 45 λεπτο θύμισε ποδόσφαιρο… αλάνας! Χωρίς σκοπιμότητες, καθυστερήσεις και δύο αντίπαλοι να τα δίνουν όλα για τη νίκη. Τελικά αυτός που γεύτηκε το νέκταρ της επιτυχίας ήταν ο Ατρόμητος χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Ευθύμη Κουλούρη. Ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ επιθετικός με κεφαλιά σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση και έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Ατρόμητο και τον έφερε αγκαλιά στην κορυφή με την ομάδα στην οποία ανήκει!

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν για μια ακόμα φορά άτυχος. Έχασε ένα ακόμα παιχνίδι στο οποίο δέχθηκε γκολ μετά το 85′. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και ο Σάββας Παντελίδης πρέπει να βρει τη γιατρειά. Πάντως η ομάδα της Τρίπολης ήταν άκρως ανταγωνιστική και έφερε σε δύσκολη θέση τον Ατρόμητο. Αν ο Μανιάς ήταν πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια ίσως ο Αστέρας να έπαιρνε ακόμα και τη νίκη…

Πολλά λάθη έκανε ο διαιτητής Τσαμούρης, ενώ ο βοηθός του Πέτρος Πάτρας είναι για… κλάματα. Το οφσάιντ που υπέδειξε στον Μανιά τη στιγμή που ο επιθετικός του Αστέρα καλυπτόταν τουλάχιστον δύο μέτρα από δύο αμυντικούς είναι ανικανότητα κι όχι αβλεψία…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς