22.5 C
Athens

Έκλεισε το… σπίτι της Μπέτις η Βαγιαδολίδ!

Φόβο σκορπά η Βαγιαδολίδ εκτός έδρας, αφού μετά τη Βιγιαρεάλ κέρδισε και τη Μπέτις, παραμένοντας αήττητη μακριά από την έδρα της για πέμπτο παιχνίδι

Νωχελική και κουραστική παρουσιάστηκε σ’ ένα ακόμα παιχνίδι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και γνώρισε απρόσμενη ήττα με 1-0 στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Με τη σειρά της, η Βαγιαδολίδ εκμεταλλεύτηκε τη δυσκολία της Μπέτις να παράξει ευκαιρίες βγάζοντας τέλεια αντεπίθεση στο 35’ με τον Τόνι Βίγια να βρίσκει με υπέροχη μπαλιά στην κίνηση τον Αντονίτο κι εκείνος με τη σειρά του να «εκτελεί» στην κίνηση για το 0-1.

Η ομάδα του Σετιέν συνέχισε να έχει τρομερή «φλυαρία» στην κυκλοφορία της μπάλας και στατικότητα στις κινήσεις των παικτών (κυρίως του Καρβάλιο), όμως στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κάπως στροφές: το 3-4-2-1 έγινε 3-5-2 με την είσοδο του Λεόν αντί του Ινούι κι οι γηπεδούχοι κέρδισαν περισσότερα μέτρα στο χορτάρι και πίεσαν για την ισοφάριση.

Ωστόσο, η Μπέτις δεν μπορούσε να απειλήσει με καθαρές ευκαιρίες και το «τείχος» της Βαγιαδολίδ όσο το ματς πλησίαζε προς το φινάλε έμοιαζε όλο και πιο απροσπέλαστο.

Μπέτις: Πάου Λόπεθ, Μπάρτρα, Χάβι Γκαρθία (45’ Μαντί), Φράνθις, Καρβάλιο, Κανάλες (72’ Λο Σέλσο), Φίρπο, Μπουντεμπούζ, Ινούι (60’ Λεόν), Λορέν

Βαγιαδολίδ: Μασίπ, Μογιάνο, Καλέρο, Ολίβας (50’ Μπόρχα Φερνάνεθ), Νάτσο, Μίτσελ, Αλκαράθ, Τόνι Βίγια, Αντονίτο, Λέο Σουάρεθ (62’ Ανουάρ), Ουνάλ (92’ Μιγκέλ Ντε Λα Φουέντε)

Τα αποτελέσματα της ημέρας στη La Liga:

Ράγιο Βαγιεκάνο – Χετάφε 1-2

Έιμπαρ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1

Ουέσκα – Εσπανιόλ 0-2

Μπέτις – Βαγιαδολίδ 0-1

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς