17.9 C
Athens

Κουτσιανικούλης: «Να μείνουμε προσγειωμένοι μετά τη νίκη»

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μετά την τεράστια νίκη του ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό ανέφερε πως οι παίκτες της ομάδας πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μετά τη νίκη του ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό, η οποία ήταν τεράστια, ανέφερε πως οι παίκτες της ομάδας πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένη, προκειμένου να συνεχίσουν το ίδιο δυναμικά στο πρωτάθλημα. Παράλληλα αποκάλυψε ότι η νέα διοίκηση ηρεμεί την ομάδα και τη βοηθάει να είναι ψυχολογικά πιο δυνατή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Να πω την αλήθεια είναι μια σπουδαία νίκη, την οποία χρειαζόμασταν πολύ. Όπως είπες ήταν μία νίκη που είχα πετύχει και με τον Εργοτέλη τότε».

Δουλέψαμε στο τακτικό κομμάτι αυτές τις μέρες. Δουλέψαμε στα στημένα. Συγχαρητήρια σε όλους».

Για τη νέα διοίκηση: «Νομίζω ότι στο ψυχολογικό μας κομμάτι μας έχει βοηθήσει η νέα διοίκηση. Όλοι αυτοί είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Μας έπιασαν έναν – εναν , κάτι που δεν έχω ζήσει ξανά στην καριέρα του.

Το θέμα είναι οι ποδοσφαιριστές να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και μόνο. Αφού το έχουν καταφέρει αυτό από τον πρώτο καιρό , φανταστείτε στη συνέχεια».

Για τη συνέχεια:«Νομίζω οτι πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στη συνέχεια. Έχουμε δύσκολο δρόμο ακόμα. Είναι σπουδαίο να μην δέχεται γκολ η ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς