18.2 C
Athens

Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της Μπάγιας Αντωνοπούλου στο «Καλημέρα Ελλάδα» (pic)

Το «διαζύγιο» της δημοσιογράφου με την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη είναι οριστικό και το κανάλι βρήκε ήδη την διάδοχό της

Μπορεί τα ερωτήματα για το τέλος της συνεργασίας ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και την Μπάγια Αντωνοπούλου να μην έχουν ακόμα απαντηθεί, ωστόσο ο τηλεοπτικός χρόνος είναι αμείλικτος και μία εβδομάδα (και παραπάνω) απουσίας είναι πολύ μεγάλο διάστημα για να συνεχιστεί αυτή η αβέβαιη κατάσταση.

Ετσι, αφού πλέον είναι οριστικό ότι η νεαρή δημοσιογράφος δεν θα βρεθεί ξανά στο πλευρό του έμπειρου παρουσιαστή, έπρεπε να βρεθεί η αντικαταστάτριά της και μάλιστα γρήγορα.

Προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί αν η Μπάγια Αντωνοπούλου θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 σε άλλο πόστο ή θα αποχωρήσει, το βέβαιο ωστόσο είναι ότι έχει ξεκαθαρίσει ποια δημοσιογράφος θα την αντικαταστήσει στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού.

Μπορεί οι πρώτες πληροφορίες να ανέφεραν ότι ο Γιώργος Παπαδάκης είχε αποφασίσει να μην έρθει κάποιο άλλο πρόσωπο στη θέση της Μπάγιας, φαίνεται όμως ότι τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κανάλι θα κάνει μια εσωτερική μεταγραφή, την οποία λίγοι περίμεναν. Δεν θα πάρει άλλη δημοσιογράφο στη θέση της Μπάγιας, αλλά θα εμπιστευτεί τη θέση σε ένα κορίτσι που ήδη εργάζεται στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις με την επαγγελματικότητά της, αλλά και την ομορφιά της.

Ο λόγος για την Σάρα Σιαμπλή, η οποία θα αναλάβει το δύσκολο έργο να βρεθεί στο πλευρό του Παπαδάκη.

Η νεαρή δημοσιογράφος θα πέσει… απροετοίμαστη στα βαθιά και όλοι περιμένουν να δουν αν θα τα καταφέρει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς