19.7 C
Athens

Νέα άνετη φιλική νίκη της ΑΕΚ, 4-0 τη Ροδίων Άθλησις

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσει είχε η ΑΕΚ σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε με τη Ροδίων Άθλησις, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της στη μεγάλη κατηγορία

Η ΑΕΚ με την ευκαιρία του ρεπό στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στη Volley League και με σκοπό να μείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έδωσε φιλικό αγώνα με την Ροδίων Άθλησις στο γυμναστήριο των Αγίων Αναργύρων. Η Ένωση νίκησε με 3-0 σετ, ενώ οι δύο ομάδες έπαιξαν και τέταρτο σετ, το οποίο και πάλι κατέληξε στα χέρια των γηπεδούχων.

Η ΑΕΚ θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό στο Μετς για την 3η αγωνιστική στις 29/10.

Η Ροδίων Άθλησις θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην Α2 ανδρών στις 3/11 και σήμερα (17.30) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Τα σετ: 4-0 (25-16,25-21,25-18, 25-15)

ΑΕΚ: Μότα, Στοΐλοβιτς, Τζιουμάκας, Χαραλαμπίδης Κανέλλος, Δρογκάρης / Γκαράς (λ), Λάππας, Παπαδόπουλος, Λιόκα, Μαυραγάνης, Κουλοχέρης, Μάρκου, Σωνάκης (λ).

Ροδίων Άθλησις: Ηλίας, Σαρικεΐσογλου, Μαυροβουνιώτης, Ποτουλίδης, Προδρομίδης, Σακόγλου / Αρβανίτης (λ), Οικονόμου, Παππάς, Μοσχούς, Μακρής, Κοκολάκης (λ).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς