22.6 C
Athens

Απόδραση με Μάζουρεκ για τον Παναιτωλικό στους Ζωσιμάδες

Ο Παναιτωλικός νίκησε εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, χάρη σε δυο γκολ του Φράνκο Μάζουρεκ (43’, 90+5'), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ

Χάρη σε δυο προσωπικά γκολ του Φράνκο Μάζουρεκ ο Παναιτωλικός πήρε τη νίκη με 2-0 στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Αγρινίου πανηγύρισε την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα, φτάνοντας στους 11 βαθμούς, ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα του Γιάννη Πετράκη παρέμεινε στους 6 βαθμούς με μόλις δυο νίκες.

«Χαμογέλασε» στην εκπνοή του Α’ ο Παναιτωλικός

Δυο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών της αναμέτρησης (43’), οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μάζουρεκ, ο οποίος νίκησε σε πρώτη φάση στον αέρα τον αρχηγό του ΠΑΣ, Μιχαήλ, εν συνεχεία τον Βελλίδη με κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του.

Πέρα από τη φάση του 43ου λεπτού στην οποία σημειώθηκε το γκολ, το πρώτο μέρος δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή στο 11’ όταν ο Μοράρ νικήθηκε σε τετ α τετ από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, Μάρκο Βελλίδη.

Το «κερασάκι» στην τούρτα…

Σε ένα δεύτερο μέρος στο οποίο οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο στην προσπάθειά τους να φέρουν το ματς στα ίσα δίχως όμως να κατορθώσουν να δημιουργήσουμε μεγάλη ευκαιρία, τα «καναρίνια» κατάφεραν να σκοράρουν ξανά στην εκπνοή του ματς!

Δράστης, ποιος άλλος; Ο Μάζουρεκ, φυσικά! Ο 25χρονος Αργεντινός σέντερ φορ, έπειτα από πάσα… πάρε-βάλε του Μανά, νίκησε για δεύτερη φορά τον Μάρκο Βελλίδη κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα (5ο λεπτό των καθυστερήσεων) και έβαλε… το κερασάκι στην τούρτα στην απόδραση του Παναιτωλικού από τους Ζωσιμάδες με 2-0!

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 0-2

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς

Σκόρερ: Μάζουρεκ 43’, 90+5′

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Λίλα, Τζημόπουλος, Σκόνδρας (46’ Αποστολόπουλος), Κρίζμαν, Γιάκος, Ξύδας (68’ Αθανασιάδης), Κακουμπά, Κούζικ (60’ Βιντάλ).

Στον πάγκο έμειναν: Νεόφυτος Μιχαήλ, Μυστακίδης, Σιόντης, Κάστρο.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ, Μοράρ (79’ Καμαρά), Ντίας, Ρότσα, Μαλής, Άργους (73’ Χαντάκιας), Λουσέρο, Μπαρμπόσα (68’ Μανά).

Στον πάγκο έμειναν: Γιαννακόπουλος, Λιάβας, Τσοκάνης, Βασιλούδης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς