21.4 C
Athens

Καταιγιστικός ΠΑΟΚ, σάρωσε τον κακό Προμηθέα

Ο ΠΑΟΚ νίκησε στη Θεσσαλονίκη με 81-56 τον Προμηθέα για την τρίτη αγωνιστική της Basket League

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Προμηθέα στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Basket League στο Paok Sports Arena, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη. Τελικά η «μπίλια» έκατσε στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι πραγματοποίησαν μια πειστική και μεστή εμφάνιση, με σκορ 81-56.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κράτησαν τον Προμηθέα σε πολύ χαμηλά επίπεδα για τα δεδομένα του. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μελέτησε άψογα το παιχνίδι, έκλεισε τους χώρους και χτύπησε τις αδυναμίες του Προμηθέα στην άμυνα, γεγονός που δεν άφησε και πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα του κόουτς Γιατρά, παρουσιάστηκε νωθρή και δεν μπόρεσε από τα μέσα της δεύτερης περιόδου να ακολουθήσει το σκορ του αγώνα και εν τέλει ηττήθηκε σχετικά εύκολα. Οι πατρινοί φάνηκε ότι δεν είχαν και μεγάλα ”αποθέματα” ενέργειας στο παιχνίδι τους, ενώ τα αρκετά σουτ έξω από τα 6.75 που επιχείρησαν δεν βρήκαν στόχο.

Ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρυσικόπουλο, ο οποίος πέτυχε 16 πόντους, ενώ από τον Προμηθέα ξεχώρισε ο Μπράουν που σημείωσε 20 πόντους. Το παιχνίδι κυρίως κρίθηκε στα περιφερειακά σουτ, με τον ΠΑΟΚ να σημειώνει 12/28 τρίποντα.

Τα δεκάλεπτα: 21-11, 40-28, 57-42 , 81-56

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς