25.9 C
Athens

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και επιτυχημένη δικηγόρος παντρεύονται μετά από 4 μήνες σχέσης (pics)

Γνωρίστηκαν σε τηλεοπτικό πλατό και ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος

Η τυχαία γνωριμία τους σε τηλεοπτικό πλατό όπου ο ένας είχε κληθεί να σχολιάσει την επικαιρότητα και εκείνη να συνεισφέρει στην συζήτηση με τις νομικές της γνώσεις, τους οδηγεί το επόμενο Σάββατο στα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και η δυναμική δικηγόρος ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και από τη στιγμή της γνωριμίας τους έγιναν αχώριστοι. Κατάλαβαν από την αρχή πως ταιριάζουν και μάλιστα πολύ γρήγορα συγκατοίκησαν.

Ετσι, μετά από 4 μήνες σχέσης, ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, Κωνσταντίνος Δαυλός και η δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Σοφία Νικολάου παντρεύονται το επόμενο Σάββατο, 27 Οκτωβρίου, στο Ναό του Αγίου Διονυσίου, στο Κολωνάκι.

Την είδηση έκανε γνωστή η δικηγόρος, μέσω των προσωπικών της λογαριασμών σε Facebook και Instagram.

«Άλλες κάνουν πρόβα νυφικού, εμείς προτιμήσαμε να κάνουμε μια πρόβα στα σκαλοπάτια της εκκλησίας για το επόμενο Σάββατο. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!», έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Νικολάου πριν από μερικές ώρες.

Πρόσφατα το ζευγάρι έκανε μια μίνι ρομαντική απόδραση στο Βερολίνο, ενώ οι δυο τους ταξίδεψαν μαζί και στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, ήταν πριν από την αναχώρησή τους για τις ΗΠΑ όταν ο Κωνσταντίνος ξάφνιασε τη Σοφία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, κάνοντάς της πρόταση γάμου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς