20.9 C
Athens

Ψάχνει «επανεκκίνηση» η ΑΕΚ στη Ριζούπολη

Την επιστροφή της στις νίκες θα επιχειρήσει η ΑΕΚ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας σε Ελλάδα και Champions League (19:00, LIVE FWS.GR, ΕΡΤ-1)

Η επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο για την ΑΕΚ στην αποψινή της αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (19:00, LIVE FWS.GR, ΕΡΤ-1).

Η «Ένωση», που προέρχεται από την απόφαση αφαίρεσης τριών βαθμών, επιστρέφει σ’ ένα γήπεδο, όπου πέρυσι πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου της πρωταθλήματος έπειτα από 24 χρόνια και αναζητά «επανεκκίνηση», που θα της δώσει τη δυνατότητα να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. Απέναντι στoν ουραγό της φετινής Super League οι κιτρινόμαυροι ψάχνουν νίκη ψυχολογίας, που θα τους δώσει την ευκαιρία να πιστέψουν ακόμη περισσότερο στις δυνατότητές τους.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης απέκλεισε από την αποστολή τους ανέτοιμους Οικονόμου και Γιαννιώτα

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο προπονητής της ΑΕΚ είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Αλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Κλωναρίδης, Πόνσε, Μπογέ.

Από την πλευρά του ο Απόλλωνα θα παλέψει για τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και σαφέστατα το κίνητρο είναι μεγάλο για την «ΕλαφράΤαξιαρχία»

Τα προβλήματα για τον τεχνικό Γιάννη Μαντζουράκη είναι αρκετά, αφού μετά τους Ναδάλες και Μάντζιος, «νοκ-άουτ» τέθηκε και ο Γιάννης Κοντοέ

Ο 32χρονος αμυντικός δεν θα αντιμετωπίσει την παλιά ομάδα του, καθώς επίσης υπέστη θλάση.

Έτσι, η αποστολή, την οποία ανακοίνωσε ο Γιάννης Μαντζουράκης αποτελείται από τους: Χουάντερσον, Βάσιτς, Κύργια, Λούκιτς, Βαφέα, Στάθη, Ουριουέλα, Γκονζάλες, Γκίνο, Ντ’ Ούρσο, Κονέ, Μπεντινέλι, Ντεφεντερίκο, Ακόστα, Τριάδη, Σικαμπάλα, Βάρκα, Μπορίς και Ρώσση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς