17.5 C
Athens

ΑΕΚ: Ραντόγια και Κρίστισιτς οι πρώτοι στόχοι

Όλο και πιο μακριά η συμφωνία ανάμεσα στον Αντρέ Σιμόες και την ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν στρέψει το βλέμμα τους στις περιπτώσεις των Νέναντ Κρίστισιτς και Νεμάνια Ραντόγια

Αυξάνονται οι πιθανότητες να αποχωρήσει ο Αντρέ Σιμόες από την ΑΕΚ, αφού οι δύο πλευρές δεν μπορούν να βρουν την «χρυσή τομή» στο οικονομικό σκέλος. Μπορεί η πρωταθλήτρια Ελλάδας να πρότεινε τον διπλασιασμό των χρηματικών του απολαβών στις 500.000, ωστόσο εκείνος έχει ζητήσει 200 χιλιάδες παραπάνω. Όπως καταλαβαίνουμε η διαφορά είναι μεγάλη και αν δεν υπάρξει ανατροπή στα δεδομένα της υπόθεσης, τότε ο Πορτογάλος θα φύγει από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Μάλιστα, οι ιθύνοντες των κιτρινόμαυρων δεν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα τόσο υψηλό συμβόλαιο στο Σιμόες και έχουν αρχίσει ήδη να αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Η διοίκηση του συλλόγου εξετάζει δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη θέση του αμυντικού χαφ, οι οποίες ακούν στα ονόματα Νεμάνια Ραντόγια και Νέναντ Κρίστισιτς. Η πρώτη περίπτωση του παίκτη από τη Θέλτα είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς η ισπανική ομάδα θέλει να τον πουλήσει άμεσα, προκειμένου να βάλει στα ταμεία της ένα χρηματικό πόσο, γιατί αλλιώς θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι. Εκτός από την ΑΕΚ για τον Ραντόγια ενδιαφέρεται και η Μπέτις, με τους «γαλάζιους» να πιστεύουν ότι υπάρχουν ήδη συζητήσεις μεταξύ τους. Τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού η Λεγανίες είχε κάνει πρόταση για τον Σέρβο, ωστόσο απορρίφθηκε.

Ο Ραντόγια ήθελε να μετακομίσει στο αγγλικό πρωτάθλημα, όμως δεν υπήρξε κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση από σύλλογο του Νησιού και έτσι παρέμεινε στη Θέλτα παρ’ όλο που γνώρισε ότι δεν υπολογίζεται.  Καθώς στην ίδια θέση αγωνίζονται και οι Λομπότκα, Μπελτράν και Γιοκουσλού.

Ο Κρίστισιτς, όπως πολλάκις έχουμε αναφέρει αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση κεντρικού μέσου που αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα. Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως και αυτή η περίπτωση είναι αρκετά δύσκολη καθώς ο σερβικός σύλλογος αξιώνει αρκετά χρήματα για τον συγκεκριμένο παίκτη. Αναμένουμε τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο πεδίο και μένει να δούμε αν η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ή και των δύο ποδοσφαιριστών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς