23.8 C
Athens

Η εμπιστοσύνη. . . διαρκείας και ο Μαρτίνς

Τέλη Ιουνίου και οι φίλοι του Ολυμπιακού δείχνουν πως και φέτος θα βρίσκονται πολύ κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα. Οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας έφτασαν πολύ κοντά στον περσινό αριθμό (9.000), ενώ η διάθεση για τους νέους κατόχους έχει αρχίσει με εντυπωσιακή κίνηση. Όλα αυτά την ώρα που αφενός δεν έχει μπει ο Ιούλιος και αφετέρου οι «ερυθρόλευκοι» – με εξαίρεση ίσως τον Χριστοδολόπουλο – δεν έχουν κάνει την μεταγραφή που λέμε «μπάμ».
Το γεγονός αυτό στα δικά μου μάτια σημαίνει ένα και μόνο πράγμα. Πέρα από την δεδομένη αγάπη του κόσμου για την ομάδα του, η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού. Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι έχουν πάρει ήδη θέση στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τη νέα σεζόν. Κι ας πικράθηκαν πολύ πέρυσι. Κι ας έχουν να δουν μπάλα της προκοπής σχεδόν μια διετία.
Και κάπου εδώ μπαίνει στην κουβέντα και ο Πέδρο Μαρτίνς. Οι συστάσεις που ακολουθούν τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού κάνουν λόγο για έναν κόουτς λάτρη του επιθετικού ποδοσφαίρου, έναν κόουτς  που μπορεί να επαναφέρει τα στοιχεία που μέχρι πρόσφατα ήταν συνυφασμένα με το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Επιθετικό ποδόσφαιρο, ωραίο θέαμα, πολλά γκολ.
Πόσα είναι άραγε τα παιχνίδια του Ολυμπιακού που παρακολούθησε ένα φίλος της ομάδας τα τελευταία 2-3 χρόνια και αισθάνθηκε γεμάτος με αυτό που είδε, που ψυχαγωγήθηκε. Σίγουρα, ειδικά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει, αλλά όταν αυτό έρχεται σε συνδυασμό με το καλό ποδόσφαιρο τότε τα κέρδη πολλαπλασιάζονται και αυτός νομίζω ότι ο στόχος του Μαρτίνς για τη νέα σεζόν.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς