23.2 C
Athens

Διαμαρτυρία σε εκδήλωση με ομιλητές Τζανακόπουλο-Δανέλλη για το Σκοπιανό

Κλοιός από τα ΜΑΤ προκειμένου να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να φτάσουν στην αίθουσα που βρίσκονταν οι δύο πολιτικοί

Οι διαμαρτυρίες των Ελλήνων πολιτών για τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας-Σκοπίων για το ονοματολογικό δεν έχουν τελειωμό και δεν λαμβάνουν χώρα μόνο στη Βόρεια Ελλάδα.

Σήμερα το απόγευμα στην Παιανία πραγματοποιήθηκε μια νέα διαμαρτυρία έξω από το χώρο εκδήλωσης που είχε διοργανώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό, αλλά και την κατάσταση στα Βαλκάνια γενικότερα.

Στην αίθουσα βρίσκονταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης.

Οι διαδηλωτές, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα εξέφρασαν την αντίθεσή τους. Χαρακτηριστικά οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «Στα όπλα, στα όπλα να πάρουμε τα Σκόπια».

Τα ΜΑΤ βρίσκονταν στο σημείο και δημιούργησαν κλοιό για να μην περάσουν στον χώρο της εκδήλωσης οι συγκεντρωθέντες, αλλά και να φτάσουν στην αίθουσα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Σπύρος Δανέλλης. Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής ήταν να καθυστερήσει κατά μία ώρα η έναρξη της εκδήλωσης που ήταν προγραμματισμένη για τις 18:30.

Η πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Παλλήνης, Παιανίας και Κορωπίου και της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ανατ. Αττικής έχει θέμα «Βαλκάνια με Ειρήνη, Σταθερότητα, Συνανάπτυξη» και ομιλητές είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο βουλευτής του Ποταμιού.

Ο κ. Δανέλλης, από την πρώτη στιγμή της επίτευξης συμφωνίας Ελλάδας-ΠΓΔΜ τάχθηκε υπέρ της, θέτοντας παράλληλα θέμα συνοχής για το Κίνημα Αλλαγής «εάν η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν την υπερψηφίσει μαζί με το Ποτάμι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς