18.3 C
Athens

Στην αποστολή της Λαμίας για Λάρισα ο Μπερτόλιο

Στην αποστολή της Λαμίας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα για την 7η αγωνιστική συμπεριλήφθη ο Φακούντο Μπερτόλιο

Ένα ευχάριστο γεγονός περίμενε τον Μάκη Χάβο στη σημερινή προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λάρισα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής καθώς ο Φακούντο Μπερτόλιο προπονήθηκε κανονικά θέτοντας έτσι εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Υπενθυμίζεται πως ο Αργεντινός επιτελικός μέσος το προηγούμενο διήμερο ταλαιπωρούταν από ίωση και δεν είχε καταφέρει να προπονηθεί ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην αποστολή των Φθιωτών συμπεριλήφθηκε ο 20χρονος Σέρβος επιθετικός Λάζαρ Ρόμανιτς, χωρίς όμως να είναι βέβαιο ότι θα μπει και στην τελική 18άδα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Θανάσης Καραγκούνης και Χρήστος Καρυπίδης, οι οποίοι δεν είχαν καταφέρει να μπουν στην αποστολή ούτε στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα λόγω τραυματισμών.

Αναλυτικά οι 19 παίκτες, που επέλεξε ο Μάκης Χάβος: Σαράνοφ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Οσμάν, Πλιάτσικας, Μπερτόλιο, Μαστούρ, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς