22.2 C
Athens

Δριμεία επίθεση των διοικούντων της Μπάγερν σε δημοσιογράφους

Η συνέντευξη τύπου που προγραμματίστηκε εκτάκτως από τη Μπάγερν είχε απρόσμενη τροπή, αφού οι Χένες, Ρουμενίγκε και Σαλιχάμιτζιτς εξαπέλυσαν επίθεση προς πάσα κατεύθυνση

Όλοι περίμεναν πως η Μπάγερν Μονάχου θα προχωρούσε σε αλλαγή προπονητή, αφού τα αποτελέσματα των Βαυαρών με τον Κόβατς στον πάγκο δεν είναι τα αναμενόμενα. Μάλιστα, η έκτακτη συνέντευξη τύπου που προγραμματίστηκε για σήμερα, ήρθε για να διαψεύσει τελικά οποιαδήποτε τέτοια φημολογία.

Οι Χένες, Ρουμενίγκε και Σαλιχάμιτζιτς επιτέθηκαν λεκτικά σε όσους αμφισβητούν τον προπονητή της Μπάγερν, ενώ ξεκαθάρισαν πως δεν θα δεχθούν άλλα αρνητικά σχόλια κι αναφορές σε άσχημα παιχνίδια της ομάδας.

Παράλληλα, απαίτησαν σεβασμό προς τους ποδοσφαιριστές, ενώ ο Ούλι Χένες έριξε το φταίξιμο στο Μπερνάτ για την περσινή κακή εμφάνιση της Μπάγερν στο ματς με τη Σεβίλλη αναφέροντας πως «λίγο έλειψε ο Ισπανός να μας κοστίσει τον αποκλεισμό».

Ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε και οι Σαλιχάμιτζιτς με τη σειρά τους σχολίασαν: «Δεν θα ανεχθούμε άλλη τέτοια συμπεριφορά από τον Τύπο προς τον σύλλογό μας στο μέλλον. Οι ποδοσφαιριστές κάνουν την αυτοκριτική τους και η αμφισβήτηση τους από τους δημοσιογράφους δεν είναι αποδεκτή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς