23.3 C
Athens

Ποιος πολιτικός έχει γίνει… κολλητός με τον Τόνυ Σφήνο

Οι δυο τους κάνουν πολύ καλή παρέα και βγαίνουν συχνά μαζί με τις συντρόφους τους

Φίλος κολλητός έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με τον γνωστό showman Τόνυ Σφήνο ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Οι δυο τους κάνουν στενή παρέα και αρκετά βράδια βγαίνουν για φαγητό ή ποτό. Μάλιστα περνούν πολύ καλά, αφού ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας απολαμβάνει το χιούμορ του 40χρονου performer.

Απο τις αγαπημένες τους συνήθειες είναι οι έξοδοι για φαγητό. Είναι και οι δύο καλοφαγάδες με προτίμηση στις αργεντίνικες μοσχαρίσιες μπριζόλες και το κόκκινο ημίγλυκο κρασί. Πρόσφατα, σύμφωνα με την Espresso, βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο των δυτικών προαστίων όπου απόλαυσαν μπριζόλα, μοσχαρίσιο συκώτι που τα συνόδευσαν με καρπάτσιο, ρόκα και λάδι τρούφας.

Πώς όμως ξεκίνησε αυτή η παρέα; Οι δυο τους έχουν ξεκινήσει να κάνουν παρέα λόγω των συντρόφων τους. Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΑΝΤ1 είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Γραμματικού, η αδελφή της οποίας είναι η σύντροφος του Πατρινού πολιτικού.

Η μόλις 22 ετών Φοίβη Γραμματικού, που έκλεψε την καρδιά του πρώην βουλευτή της Ν.Δ., προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια, είναι κάτοικος του Πανοράματος Βούλας και μέχρι πρότινος εργαζόταν ως αεροσυνοδός.

Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στις δύο αδελφές της, την Ιωάννα, η οποία παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2016 τον Θανάση Κιούση -όπως είναι το πραγματικό όνομα του Τόνι Σφήνου- και τη Μαργαρίτα Γραμματικού, που εργάζεται ως δημοσιογράφος και blogger.

Οι τρεις αδελφές είναι πολύ δεμένες και, όποτε βρίσκουν ελεύθερο χρόνο, πηγαίνουν παρέα σε μουσικές σκηνές και ταξιδεύουν στο αγαπημένο νησί τους, τις Σπέτσες, όπου βρίσκεται η εξοχική κατοικία της οικογένειάς τους. Ο γοητευτικός πολιτικός, λοιπόν, φαίνεται πως έχει γίνει πλέον μέλος αυτής της οικογένειας και, αν στο μέλλον αποφασίσει να εγκαταλείψει το κλαμπ των εργένηδων για να μπει σε αυτό των παντρεμένων, τότε με τον Σφήνο θα γίνουν και στην πραγματικότητα μπατζανάκηδες!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς