25.9 C
Athens

«Κόλαση» η Αθήνα από την κίνηση – «Παρκαρισμένα» τα αυτοκίνητα

Η στάση εργασίας στο μετρό και μία καραμπόλα στον Κηφισό έδωσαν στους οδηγούς τη «χαριστική βολή»

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση σε όλους τους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, αλλά και σε όλες τις περιφερειακές αρτηρίες της Αττικής, αφού η στάση εργασίας στο Μετρό από την αρχή της βάρδιας έως τις 9 το πρωί έχει τις επιπτώσεις της.

Οι εργαζόμενοι βγήκαν αναγκαστικά με τα αυτοκίνητά τους στους δρόμους, αλλά το μποτιλιάρισμα δεν επιτρέπει σε κανέναν να προχωρήσει, με αποτέλεσμα όλη η Αττική να έχει μετατραπεί σε ένα ατελείωτο… πάρκινγκ.

Την κατάσταση επιδείνωσε μια καραμπόλα έξι αυτοκινήτων που έγινε το πρωί στον Κηφισό, περίπου 500 μέτρα πριν από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού, με αποτέλεσμα η ουρά από τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα να φτάνει πολλά χιλιόμετρα πίσω έως την Αττική Οδό.

Ευτυχώς, σύμφωνα με την τροχαία δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Έντονη κίνηση παρουσιάζει αυτή την ώρα η κάθοδος στην λεωφόρο Κηφισού από τη Λυκόβρυση ως τη λεωφόρο Αθηνών, αλλά και στην άνοδο έντονο είναι το πρόβλημα από την Αθηνών ως τη Νέα Φιλαδέλφεια. Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στην Πέτρου Ράλλη, από Θηβών έως τον Κηφισό.

Ακινητοποιημένα είναι και τα αυτοκίνητα στην άνοδο της Συγγρού από τον Άγιο Σώστη, αλλά και στην Πειραιώς από το Γκάζι και πάνω.

Μεγάλο είναι το πρόβλημα και στην κάθοδο της Μεσογείων από την Αγία Παρασκευή ως το κέντρο, ενώ μποτιλιαρισμένη είναι και η άνοδος της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Στην Κηφισίας πρόβλημα υπάρχει από το δακτυλίδι ως τη Φιλοθέη.

Στη Βουλιαγμένης ακινητοποιημένα είναι τα αυτοκίνητα στην άνοδο ήδη από το ύψος της Ηλιούπολης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς