19.1 C
Athens

Nomads: Τα πέταξε και βούτηξε με το brazilian η Δήμητρα Αλεξανδράκη (video)

Επεισόδιο με τον αρχηγό της ομάδας της γιατί ενώ έχαναν εκείνη πήγε να κάνει το μπάνιο της

H Σαβάνα στην οποία είχε κατασκηνώσει η ομάδα της, δεν διέθετε… παραλία (λογικό, αφού ήταν ζούγκλα…) και η ίδια έχει ένα θέμα όταν της λείπει το νερό. Πιθανότατα έχει μερικά ακόμα τόσο με την πειθαρχία όσο και με την αντίληψη του τόπου που βρίσκεται και του χρόνου στον οποίο πρέπει να γίνεται το κάθε πράγμα.

Ο λόγος για το μοντέλο του Nomads, την Δήμητρα Αλεξανδράκη που μετά από το επεισόδιο με τους συμπαίκτες της γιατί ξοδεύει και το δικό τους νερό στη Σαβάνα, σήμερα είχε ένα ακόμα με τον αρχηγό της ομάδας της.

Ο λόγος ήταν ότι στην δοκιμασία Επικράτειας άφησε την ομάδα της σε σημείο όπου έχανε με 5-4 και έτρεξε να βουτήξει στη θάλασσα.

Σα να μη συμβαίνει τίποτα, τους παράτησε όλους σύξυλους, πέταξε το σορτσάκι της, έμεινε με το Brazilian μαγιό της και βούτηξε στη θάλασσα με τον φακό που… τέτοιες ευκαιρίες ζητάει να την ακολουθεί. «Λύγισε» ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 με το πλάνο, αλλά συνέχισε ως επαγγελματίας που είναι.

Όταν η Δήμητρα… εδέησε να επιστρέψει στην ομάδα της, τα… άκουσε από τον αρχηγό των «Κροκόδειλων». Εκείνος της επισήμανε ότι καθώς είχε χάσει, δεν ήταν πρέπον να φύγει για τη θάλασσα και η Δήμητρα υποστήριξε ότι είχε δώσει τα πάντα και είχε μείνει χωρίς ανάσες.

«Ανάσες για να τρέξεις στη θάλασσα είχες όμως», της επισήμανε εκείνος, αλλά το μοντέλο συνέχισε να λέει τα δικά του, χωρίς να δέχεται τις υποδείξεις του.

Δείτε τι έγινε στο παρακάτω βίντεο:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς