18.8 C
Athens

Μάτζικ Τζόνσον: «Επιτυχία για τους Λέικερς θα είναι τα πλέι-οφ»

Ο Πρόεδρος και παίκτης-θρύλος των Λέικερς ρωτήθηκε για το τι κατά τη γνώμη του θα θεωρούταν μια επιτυχημένη σεζόν για την φετινή ομάδα. Δείτε τι είχε να πει

Στην εκπομπή First Take του ESPN ήταν προσκεκλημένος ο θρυλικός Μάτζικ Τζόνσον, προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις για τους φετινούς Λέικερς.

Όταν ρωτήθηκε για το τι θα θεωρείται μια πετυχημένη σεζόν για την ομάδα του Λος Άντζελες, εκείνος απάντησε: «Πρώτα, να έχουμε μία καλή regular season και να μπούμε στα πλέι-οφ. Στην πραγματικότητα χτίσαμε αυτή την ομάδα για τα πλέι-οφ και νομίζω πως όταν βρεθούμε εκεί θα είναι πολύ δύσκολο να νικηθούμε».

Όσο για τον ποιον θεωρεί ως τον πιο σημαντικό παίκτη στην ομάδα μετά τον Λεμπρόν Τζέιμς, είχε να πει: «Πρέπει να είναι ο Μπράντον Ίγκραμ, γιατί κάθε χρόνο κάνει ένα βήμα προς τα μπροστά. Γίνεται όλο και καλύτερος και έχει την ικανότητα να σκοράρει 20 πόντους ανα αγώνα. Οπότε, αν ο Μπράντον κάνει το βήμα που όλοι νιώθουμε ότι μπορεί να κάνει, νομίζω πως αυτό θα μας κάνει μία επικίνδυνη ομάδα».

Υπενθυμίζεται πως σήμερα οι Λέικερς ξεκινούν τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για φέτος σε ένα πολυαναμενόμενο εκτός έδρας ματς εναντίον των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς