17.4 C
Athens

Στο προσκήνιο Κόντε και Λάουντρουπ για τον πάγκο της Ρεάλ

Ο Χουλέν Λοπετέγκι είναι υπό αμφισβήτηση στη Ρεάλ Μαδρίτης και ήδη η διοίκηση της ισπανικής ομάδας εξετάζει τη λίστα των υποψήφιων αντικαταστατών

«Βουίζει» ο ισπανικός Τύπος πως η τριάδα παιχνιδιών της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι σε Λεβάντε (20/10, 14:00), Βικτόρια Πίλζεν (23/10, 22:00) και Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» (28/10, 17:15) θα καθορίσουν και το μέλλον του Χουλέν Λοπετέγκι στον πάγκο των «γκαλάκτικος».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην Ιβηρική, στο τραπέζι των συζητήσεων για πιθανούς αντικαταστάτες του Ισπανού προπονητή σε περίπτωση νέων αρνητικών αποτελεσμάτων, έχουν «πέσει» τα ονόματα των Μίκαελ Λάουντρουπ και Αντόνιο Κόντε.

Ο Μίκαελ Λάουντρουπ έχει θητεύσει στην Ρεάλ Μαδρίτης ως ποδοσφαιριστής τις σεζόν 1994-1996. Παλαιότερα είχε αγωνιστεί και με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα (1989-1994) ενώ ως προπονητής έχει εμπειρία από μεγάλα πρωταθλήματα (Πρέμιερ Λιγκ με τη Σουόνσι και Λα Λίγκα με τις Μαγιόρκα και Χετάφε). Η τελευταία ομάδα που προπόνησε ήταν η Αλ Ραγιάν από το Κατάρ, στον πάγκο της οποίας παρέμεινε μέχρι το φετινό καλοκαίρι.

Από την άλλη, δυνατά παίζει και το όνομα του Αντόνιο Κόντε και σύμφωνα με όσα αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ της MARCA, είναι το μεγάλο φαβορί αφού χαίρει της εκτίμησης του προέδρου της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ. Μάλιστα, ο Ιταλός προπονητής είχε κάνει κάποιες συζητήσεις για να αναλάβει τη Ρεάλ μετά την αποχώρηση του από την Τσέλσι το καλοκαίρι, αλλά οι διαπραγματεύσεις πάγωσαν κι έτσι προκρίθηκε η λύση του Λοπετέγκι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς