16.1 C
Athens

Τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι των «αιωνίων»

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη στο γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Κυψέλη για τα μέτρα που θα παρθούν ενόψει του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Ντέρμπι «ειδικής διαχείρισης» θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22/10 (17:30) στο γυμναστήριο Πανελληνίου μεταξύ των «αιωνίων». Στο τραπέζι κάθισαν οι δύο ομάδες και η Αστνομία προκειμένου να συζητήσουν τα μέτρα ασφαλείας.

Οι αποφάσεις και τα μέτρα που αποφασίστηκαν θα συνταχθούν σε ειδικό κείμενο από την Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και θα αποτελέσει το κοινό πλάνο δράσης των επιχειρήσεων. Γενικά θα επιστραπεί η είσοδος σε ειδικές κατηγορίες με κριτήριο την ηλικία τους (μαθητές) και την ιδιότητα τους (αθλητές, προπονητές, διαιτητές, δημοσιογράφοι).

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, εκπρόσωπος της ΕΣΑΠ που είναι η διοργανώτρια του πρωταθλήματος, εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ, εκπρόσωπος του Παναθηναϊκός Α.Ο., εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., καθώς επίσης και αξιωματικοί της Δ.Α.Ε.Αττικής, της Τροχαίας Αττικής, του Α.Τ.Κυψέλης, και Δ.Α.Α.Δ.Ε.Β.Α.Χ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς