19 C
Athens

Στόρμι Ντάνιελς σε Τραμπ: Είσαι «μικρός» με ροπή στην κτηνοβασία

Νέο επεισόδιο στην κόντρα της πορνοστάρ με τον Αμερικανό πρόεδρο: Απάντησε για τον χαρακτηρισμό... «αλογομούρα»

Αμεση και άκρως επιθετική ήταν η απάντηση της Στόρμι Ντάνιελς στα όσα είπε χθες ο Ντόναλντ Τραμπ περί «αλογομούρας». Η πορνοστάρ αναφέρθηκε εμμέσως για ακόμα μια φορά στα… προσόντα του Αμερικανού προέδρου, χαρακτηρίζοντάς τον «tiny» δηλαδή μικροσκοπικό, ενώ αναφερόμενη στον χαρακτηρισμό της ως «αλογομούρας», κατηγόρησε τον Αμερικανό πρόεδρο για ροπή προς την κτηνοβασία.

«Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζω τον πρόεδρο. Εκτός από τα… κουσούρια του επιδεικνύει μίσος για τις γυναίκες και απώλεια αυτοελέγχου στο Twitter ξανά. Και πιθανότατα και μια ροπή προς την κτηνοβασία. Αποδέχομαι την πρόκληση, μικρέ», έγραψε στο twitter.

Βεβαίως, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι όντως ο Αμερικανός πρόεδρος δεν φημίζεται ούτε για το τακτ του, ούτε για την ευγένειά του προς τις γυναίκες, ωστόσο και η ίδια δεν φαίνεται να είναι τέρας ευφυΐας, όταν επανειλημμένα επιμένει να τον προκαλεί, τη στιγμή που εκείνος φέρεται αποφασισμένος να την κυνηγήσει δικαστικά, ιδιαίτερα μετά την αθώωσή του.

Προφανώς έχει μεθύσει από την ξαφνική δημοσιότητα και επίσης έχει κακούς συμβούλους.

Αλλωστε στο χθεσινό του tweet o Nτόναλντ Τραμπ είχε κάνει αναφορά στον «τριτοτέταρτο» δικηγόρο της, που πιθανότατα είναι και αυτός που τη συμβουλεύει.

«Ο Ομοσπονδιακός Δικαστής ακυρώνει τη μήνυση της Στόρμι Ντάνιελς εναντίον του Τραμπ. Υπέροχα, τώρα μπορώ να κυνηγήσω την Αλογομούρα και τον τριτοτέταρτο δικηγόρο της στη Μεγάλη Πολιτεία του Τέξας. Θα επιβεβαιώσει το γράμμα που αυτή υπέγραψε! Δεν ξέρει τίποτα για μένα, είναι μια απατεώνας!», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στο χθεσινό του tweet.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς