19.7 C
Athens

Δεν βρέθηκαν στον Ολυμπιακό, τελικά Λάρκινς και Καπογιάννη συνεργάστηκαν στον Λίβανο!

Όλα έδειχναν ότι Ελένη Καπογιάννη και Ερλάνα Λάρκινς θα συνεργαστούν στον Ολυμπιακό προ διετίας όταν είχε υπογράψει στις ερυθρόλευκες, μαζί τότε με την κολλητή της στις Ιντιάνα Φίβερ Λινέτ Κάιζερ.

Η Λάρκινς επικαλέστηκε τραυματισμό και δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα με όλους τους ειδικούς να ισχυρίζονται ότι απώλειά της στοίχισε πολύ στην ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού. Να όμως που η Λάρκινς λίγο μετά από την χαμένη για εκείνη δικαστική διαμάχη με τον Ολυμπιακό (της στοίχισε σημαντικό χρηματικό πρόστιμο), θα συνεργαστεί τελικά φέτος με την ελληνίδα κόουτς στον Λίβανο και την Homenetmen Antelias Basketball.

Μάλιστα λίγο μετά, αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και η αμερικανίδα πόιντγκαρντ Ντονίκα Χότζες αντικαθιστώντας την Τσέχα Κατερίνα Μπαρτόνοβα. Η Καπογιάννη θα έχει στην διάθεσή της στην ομάδα του Λιβάνου την δίδυμη αδερφή της Ρονίκα Χόντζες (αποκτήθηκε και αυτή), με καλύτερες προδιαγραφές από την Ντονίκα που είχε σχετικά μικρή προσφορά στις ερυθρόλευκες.

Στόχος της νέας ομάδας της Ελένης στον Λίβανο να ξεχωρίσει τόσο στο πρωτάθλημα του Λιβάνου, όσο και στις υπόλοιπες διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς