16.1 C
Athens

Ντύθηκε ξανά στα πράσινα ο Μαυρίας (pic)

Τη πράσινη φανέλα της Χιμπέρνιαν επέλεξε να φορέσει ο Χάρης Μαυρίας υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας δίμηνης διάρκειας με προοπτική ανανέωσης

Στην Σκωτία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χάρης Μαυρίας καθώς υπέγραψε συμβόλαιο δίμηνης συνεργασίας με την Χιμπέρνιαν με προοπτική επέκτασης της συμφωνίας.

Ο 24χρονος εξτρέμ που μετά τον Παναθηναϊκό ψάχνει την κατάλληλη ομάδα, για να μπορέσει να βγάλει μέρος του αδιαμφισβήτητου ταλέντου του, έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόμενος κατά σειρά σε Σάντερλαντ, Φορτούνα Ντίσελντορφ, Καρλσρούη, Ριέκα.

Κατά την παρουσίασή του από τους «Hibs» εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που υπέγραψα στη Χιμπέρνιαν. Θέλω να παίξω με την ομάδα καθώς είναι μια μεγάλη ομάδα και όλοι οι παίκτες της έχουν ποιότητα. Είμαι αλήθεια ευτυχισμένος που είμαι εδώ και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Στην προπόνηση θα δουλέψω πολύ σκληρά σαν να είναι αγώνας.

Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ είδα ότι είναι ένας πολύ καλός σύλλογος. Ο οργανισμός είναι απίστευτος και τι περιβάλλον για ποδόσφαιρο είναι κορυφαίας ποιότητας. Είμαι αληθινά ευτυχισμένος που θα έχω την ευκαιρία να παίξω με την ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς