20.9 C
Athens

Αύριο τα εισιτήρια του Απόλλωνα Σμύρνης – ΑΕΚ

Aπό αύριο ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ

O Aπόλλωνας Σμύρνης υποδέχεται το Σάββατο το απόγευμα την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής έχοντας ως στόχο να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ενημερώνει πως η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά αύριο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αρχίζει αύριο Πέμπτη (18/10/2018) η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ (20/10/2018, 19:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται τις καθημερινές από τις 10:00 έως τις 20:00 από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 1, στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας». Το Σάββατο, η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει από τις 09:00.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων και λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προμηθευτούν το ταχύτερο δυνατό τα εισιτήριά τους προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις και ουρές στα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς