17.2 C
Athens

Λάσμε: «Να προστατέψουμε την έδρα μας»

Ως παιχνίδι που πρέπει να κερδηθεί χαρακτηρίζει το αυριανό ματς με την Γκραν Κανάρια ο Στεφάν Λάσμε μετά την ήττα από την Μπάγερν

Ο Παναθηναϊκός καλείται να συνέλθει γρήγορα από την ήττα στο Μόναχο καθώς αύριο το βράδυ υποδέχεται την Γκραν Κανάρια στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova ο Στεφάν Λάσμε μίλησε τόσο για την ήττα της ομάδας του από την Μπάγερν όσο και για το παιχνίδι κόντρα στην Γκραν Κανάρια. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με την Μπάγερν: «Είναι ένα καλό μάθημα, έγιναν αρκετά λάθη είναι μία ήττα που κοστίζει και θα επιστρέψουμε, όπως είπε και ο Νικ Καλάθης. Δεν πρέπει να έχουμε μικρή μνήμη. Πρέπει να σκεφτούμε και το επόμενο ματς με την Γκραν κανάρια».

Για το παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Είναι σκληρή ομάδα της ACB και έχει καλούς ψηλούς και αθλητική περιφέρεια. Θα ξεκουραστούμε σήμερα και θα προπονηθούμε και αύριο θα πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. Είναι ένα must win παιχνίδι».

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα και να τα καταφέρουμε. Νιώθω καλά, λατρεύω το μπάσκετ και την Αθήνα».

Για την αναγνώριση που είχε από τους αρχηγούς των ομάδων της Ευρωλίγκας: «Δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά βραβεία, αλλά η ομάδα και η επιτυχία της».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς