17.1 C
Athens

“Βασικός ο Μάνταλος στη Ριζούπολη”

Ο Πέτρος Μάνταλος έχει μπει δυναμικά στις προπονήσεις και ενδέχεται να πάρει φανέλα βασικού για την αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη

Στις προπονήσεις έχει επιστρέψει ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα στο γόνατο και να δηλώνει «παρόν» στον Μαρίνο Ουζουνιδη. Τρεις προπονήσεις έχουν απομείνει για τον Έλληνα διεθνή, ο οποίος πρέπει να αποδείξει στον τεχνικό των κιτρινόμαυρων ότι είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου (20/10) με τον Απόλλων Σμύρνης. Υπάρχει χρόνος για να καλύψει το χαμένο έδαφος και τελικά να μπει στη βασική εντεκάδα για το ματς του πρωταθλήματος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ουζουνίδης θα εντάξει στην αποστολή για τον αγώνα στη Ριζούπολη τον Μάνταλο, ωστόσο η τελική του κατάσταση θα είναι εκείνη που θα πείσει τον 50χρονο προπονητή να τον βάλει στο αρχικό σχήμα για το ματς.

Επιπλέον κανονικά ακολουθεί το πρόγραμμα του Ουζουνίδη ο Πόνσε, ενώ η κατάσταση του είναι ίδια με τις προηγούμενες μέρες. Αντίθετα ο Μάριος Οικονόμου κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει εκτός από το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς