21.7 C
Athens

Επίθεση Τραμπ στη Στόρμι Ντάνιελς: Θα την κυνηγήσω την αλογομούρα

O Αμερικανός πρόεδρος κέρδισε τη δίκη, αθωώθηκε από τις κατηγορίες της πορνοστάρ και το πανηγύρισε με... επικό tweet

Η δικαστική τους διαμάχη είχε κορυφωθεί τους τελευταίους μήνες, κυρίως σε εξωδικαστικό επίπεδο. Τελευταίο μέχρι σήμερα περιστατικό ήταν η παρουσία της Στόρμι Ντάνιελς στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, όπου έδειξε το μέγεθος του μορίου του Ντόναλντ Τραμπ. Μέχρι τώρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν μιλούσε, τώρα όμως ξέσπασε και πήρε την εκδίκησή του μετά τη νίκη του στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Κάνοντας tweet για την είδηση της αθώωσής του από τις κατηγορίες της Στόρμι Ντάνιελς με τον τίτλο του αγαπημένου του Fox News, ο Τραμπ φαίνεται να περίμενε πώς και πώς τη στιγμή που θα βρεθεί σε θέση νικητή για να πανηγυρίσει και να απευθυνθεί με τον γνωστό του τρόπο στην αντίπαλό του.

Με την παροιμιώδη εγκράτεια και με τον… κόσμιο τρόπο που έχει μάθει να εκφράζεται, ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε αλογομούρα την Στόρμι Ντάνιελς και ανέφερε πως τώρα θα είναι η δική του σειρά να την κυνηγήσει νομικά.

«Ο Ομοσπονδιακός Δικαστής ακυρώνει τη μήνυση της Στόρμι Ντάνιελς εναντίον του Τραμπ. Υπέροχα, τώρα μπορώ να κυνηγήσω την Αλογομούρα και τον τριτοτέταρτο δικηγόρο της στη Μεγάλη Πολιτεία του Τέξας. Θα επιβεβαιώσει το γράμμα που αυτή υπέγραψε! Δεν ξέρει τίποτα για μένα, είναι μια απατεώνας!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς