17.2 C
Athens

Παντρεύτηκε ο Σταύρος Τριτσώνης στην Παιανία

Περέιρα, Κάκος, Κασναφέρης και πολλοί ακόμη εκλεκτοί του χώρου στους καλεσμένους του υπεύθυνου ανάπτυξης της ελληνικής διαιτησίας και όχι μόνο

Με πολλούς καλεσμένους από το χώρο της διαιτησίας παντρεύτηκε στην Παιανία την εκλεκτή της καρδιάς του, ο 41χρονος Σταύρος Τριτσώνης, πρόσωπο κλειδί στην Ελληνική Διαιτησία. Ο Τριτσώνης φρόντισε να ορίσει την ημερομηνία του γάμου του, όταν το πρωτάθλημα είχε διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας.

Πέρα από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, προεξάρχοντος του Βίτορ Μέλο Περέιρα, στον γάμο του Σταύρου Τριτσώνη ήταν ο Κερκυραίος Τάσος Κάκος με τον οποίο ο Αθηναίος ρέφερι είχε κοινές συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες, αλλά και ο Γιώργος Κασναφέρης νέος τεχνικός διευθυντής της Λαμίας με τον οποίο ήταν το ίδιο διάστημα διαιτητές στη μεγάλη κατηγορία.

Ο 39χρονος Τριτσώνης γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου του 1977 στην Αθήνα, και εργάζεται ως Ειδικός Διαπραγματευτής Συναλλάγματος και Παραγώγων (FX Trader) στη Διεύθυνση Διαχείρισης Διαθεσίμων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Η απόφαση να ασχοληθεί με την διαιτησία ήταν λίγο πολύ… αναμενόμενη, μια και ο πατέρας του Γιώργος Τριτσώνης ήταν διαιτητής σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Μάλιστα, ήταν ένας από τους σημαντικότερους λόγους που πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με αυτήν.

Πήρε το σήμα του διαιτητή το 1996 και δεν άργησε να έρθει η ανέλιξη, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στις μικρές κατηγορίες. Το καλοκαίρι του 2007 ήρθε η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου για τον Τριτσώνη κάτι που και ο ίδιος περίμενε με μεγάλη προσμονή. Μετά από σημαντική διαιτητική καριέρα είναι πλέον μέλος της ΚΕΔ.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ήταν αυτός που είχε προτείνει το Νοέμβριο του 2016 τον Σταύρο Τριτσώνη ως αρχιδιαιτητή, ενώ ο τελευταίος είχε προτείνει ως μέλος της ΚΕΔ τον Μιχάλη Κουκουλάκη.

Για να μπουν οι δύο τους στην επιτροπή χρειάστηκε να γίνει τροποποίηση του κανονισμού διαιτησίας, αφού με βάση τα όσα ίσχυαν δεν είχαν τα τυπικά προσόντα για να στελεχώσουν την ΚΕΔ. Πλέον ο Σταύρος Τριτσώνης είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη της διαιτησίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς