25.9 C
Athens

O Γιόνας Καζλάουσκας καλεσμένος στο PICK N ROLL της COSMOTE TV

Το PICK N ROLL της COSMOTE TV επιστρέφει την Τρίτη 16/10 στις 20.00 (COSMOTE SPORT 4HD), με καλεσμένο του Βασίλη Σκουντή στο στούντιο της εκπομπής, τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, του Ολυμπιακού και της Λιθουανίας, Γιόνας Καζλάουσκας

Έγραψε την δική του ιστορία στην Ελλάδα στον πάγκο της Εθνικής ομάδας και του Ολυμπιακού.

Ο Γιόνας Καζλάουσκας θα είναι καλεσμένος της εκπομπής PICK N ROLL της COSMOTE TV, την Τρίτη 16/10 στις 20.00 (COSMOTE SPORT 4HD), Οι δυο τους θα σχολιάσουν την μπασκετική επικαιρότητα, ενώ ο Λιθουανός προπονητής θα κάνει προβλέψεις για την πορεία των ομάδων για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι τηλεθεατές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από την εκπομπή αποκλειστικές συνεντεύξεις του Στεφάν Λάσμε, ο οποίος αποκάλυψε στον Κώστα Κατέβα το παρασκήνιο της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, αλλά και του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεταξύ τους φιλία. Στο PICK N ROLL και τον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο μίλησαν επίσης ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος αναφέρθηκε στο μπάσκετ στην Κίνα και τη ζωή του εκεί, καθώς και ο προπονητής του, Λι Τσουνγκγιάνγκ και ο assistant της ομάδας και πρώην συμπαίκτης του Έλληνα σέντερ, Γιάννης Καλαμπόκης.

Επίσης, οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα παρακολουθήσουν ένα ξεχωριστό αφιέρωμα της εκπομπής σε ανθρώπους του μπάσκετ που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή, όπως ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν και ο μπασκετμπολίστας Μάικ Ευαγγελίτσης. Το PICK N ROLL θα τιμήσει παράλληλα και τον Τεξ Ουίντερ, τον άνθρωπο που ανέδειξε την τριγωνική επίθεση, με τον Χρήστο Μαρμαρινό να αναλύει το στοιχείο στο οποίο βασίστηκε ο Φιλ Τζάκσον, για να κατακτήσει 11 πρωταθλήματα στο ΝΒΑ με τους Λέικερς και τους Μπουλς, έχοντας δίπλα του τον Ουίντερ.

Τέλος, οι ηθοποιοί της παράστασης “Εθνικου Ελληνορώσων” και ο βραβευμένος σκηνοθέτης της Γιώργος Παλούμπης αναλύουν στον Κυριάκο Κουρουτσαβούρη την παράστασή τους, κατά τη διάρκεια της οποίας οι θεατές βλέπουν ζωντανά μπάσκετ επί σκηνής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς