16.2 C
Athens

Θέλουν να είναι πρωταγωνιστές

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ολυμπιακού στοχεύουν στην κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος στην Κολύμβηση

Με στόχο να οδηγήσουν για μια ακόμη χρονιά τον Ολυμπιακό στην κορυφή «πέφτουν» από αύριο το πρωϊ στη μάχη του Εθνικού πρωταθλήματος Ανοιχτής Κατηγορίας κολύμβησης οι «ερυθρόλευκοι» αθλητές και οι αθλήτριες.

Ο επικεφαλής προπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος, υποστήριξε «Πάμε για το 59ο πρωτάθλημα. Όλοι οι αθλητές σίγουρα θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να είναι ο Ολυμπιακός για ακόμα μια φορά πρωταγωνιστής. Θέλουμε να κατακτήσουμε και τις δύο επιμέρους κατηγορίες, των Ανδρών και των Γυναικών. Για κάποια από αυτά τα παιδιά είναι η τελευταία ευκαιρία για να πιάσουν τα όρια για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι ένα πρωτάθλημα που θέλει προσοχή καθώς οι λεπτομέρειες είναι αυτές που μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Είναι όλοι έτοιμοι, χαρούμενοι και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό»

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φωκαϊδης, είπε: «Όπως κάθε χρόνο, σκοπός κάθε αθλητή του Ολυμπιακού είναι να προσφέρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί έτσι ώστε να κατακτήσουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, να είμαστε υγιείς αυτό το τριήμερο που θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα και να πανηγυρίσουμε την Κυριακή το απόγευμα, ένα ακόμα πρωτάθλημα, το 59ο της ιστορίας του συλλόγου».

Η Κέλλυ Αραούζου, υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που πάμε γα το 59ο πρωτάθλημα. Με μεγάλη σιγουριά μπορώ να πω ότι έχουμε πολύ καλούς αθλητές στον Ολυμπιακό και αυτό θα φανεί και σε αυτό το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση όλοι και αυτοί που γυρίσαμε από τους Μεσογειακούς και οι νεαρότεροι αθλητές του συλλόγου. Θέλουμε να χαρούμε τη συμμετοχή μας, να το γιορτάσουμε, να περάσουμε την αγάπη μας για το άθλημα και στα νέα παιδιά ώστε να δουν τις στιγμές που μπορούν να ζήσουν μέσα από τον αθλητισμό».

Το πρόγραμμα των αγώνων:
Παρασκευή 29/6
09:00 Προκριματικοί
17:00 Τελικοί

Σάββατο 30/6
09:00 Προκριματικοί
17:00 Τελικοί

Κυριακή 1/7
16:00 Τελικοί

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς