19.9 C
Athens

Λουντ: «Είχαμε εξαιρετική παρουσία, θα συνεχίσουμε έτσι»

Ο Ρόμπιν Λουντ θεωρεί ότι η Φινλανδία έπαιξε καλύτερα από την εθνική μας, άξιζε τη νίκη και ελπίζει να συνεχίσει έτσι η ομάδα του προκειμένου να τερματίσει πρώτη στον όμιλο

Ο Ρόμπιν Λουντ που ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της νίκης της Φινλανδίας κόντρα στην εθνική Ελλάδος, μίλησε στην κάμερα του «Epsilon» και ανέφερε πως περίμενε λόγω της καλής παρουσίας της Φινλανδίας να κερδίσει σήμερα η εθνική του ομάδα. Από την άλλη ελπίζει να συνεχίσει έτσι η ομάδα του και να τερματίσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στους τρεις πρώτους αγώνες τα πήγαμε πολύ καλά, πατούσαμε καλά γενικότερα και πιστεύω ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε πράγματα στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα. Ελπίζω να συνεχίσουμε όπως τώρα, δηλαδή να κερδίζουμε τα ματς και να μείνουμε στην κορυφή του ομίλου».

«Βασικά βρισκόμουν στο σημείο του κόρνερ, με μάρκαραν δύο παίκτες, αλλά πέρασα και έβγαλα την ασίστ. Όσο για τον Ζέκα, χαιρετηθήκαμε μεταξύ μας και ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλον τα καλύτερα για την ποδοσφαιρική του καριέρα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς