14.3 C
Athens

Μήτρογλου, Μπακασέτας μες του Βοσπόρου τα στενά;

Η Γαλατασαράι επιθυμεί να πάρει «πακέτο» τους Κώστα Μήτρογλου και Τάσο Μπακασέτα γι' αυτό και έστειλε ανθρώπους στο ΟΑΚΑ να τους παρακολουθήσουν

Σύμφωνα με την τουρκική «Star», η Γαλατασαράι έχει βάλει στο στόχαστρο δύο Έλληνες παίκτες, τους οποίους επιθυμεί να τους φέρει πακέτο. Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τον Κώστα Μήτρογλου και τον Τάσο Μπακασέτα. Ωστόσο οι δύο περιπτώσεις διαφέρουν μεταξύ τους.

Αρχικά ο Κώστας Μήτρογλου έχει συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ έως το 2021, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο τουρκικός σύλλογος θα πρέπει να σπάσει το συμβόλαιο του Έλληνα φορ, κάνοντας μια ικανοποιητική πρόταση στη Μαρσέιγ.

Από την άλλη πλευρά η περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα είναι πιο εύκολη, σχετικά μ’ εκείνη του Μήτρογλου. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, το οποίο λήγει αυτό το καλοκαίρι. Έτσι, αν δεν ανανεώσει με την Ένωση, τότε θα μπορεί να διαπραγματευτεί από τον Γενάρη με όποια ομάδα επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του.

Πάντως αυτό που γνωρίζουμε προς το παρών είναι ότι η Γαλατασαράι έστειλε στο παιχνίδι με την Ουγγαρία, ανθρώπους της, προκειμένου να παρακολουθήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς