16.2 C
Athens

Απάντηση Παναγιώτου στο SDNA για το «ΚΟΥΛΑΑΑΑ»: Ο Τίγρης με φέσωσε με 150.000 ευρώ!

Ο πρώην υπεύθυνος Ασφαλείας της ΕΠΟ Νίκος Παναγιώτου απαντάει στο SDNA μέσω του FWS.GR ότι το «ΚΟΥΛΑΑΑΑ» δεν αναφέρεται στην ΑΕΚ, αλλά στο Μελισσανίδη που τον φέσωσε με 150.000 ευρώ

«Συμπαθώ την ΑΕΚ και το post στο facebook δεν αναφέρεται στην ομάδα, αλλά στον Μελισσανίδη, που με φέσωσε με 150.000 ευρώ κι είμαστε στα δικαστήρια». Αυτό δήλωσε στο FWS.GR ο πρώην υπεύθυνος Ασφαλείας της ΕΠΟ, Νίκος Παναγιώτου, απατώντας στο SDNA, που πρόβαλε ιδιαίτερα το θέμα.

Κάτω από την ανάρτηση του FWS.GR στο facebook με το ποστάρισμα του υπευθύνου επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημάτου με τίτλο «Πανηγύρισε η ετερόκλητη συμμαχία εναντίον μας», ο Παναγιώτου έγραψε «ΚΟΥΛΑΑΑΑΑ», όπως ειρωνικά αποκαλείται η ΑΕΚ.

Το SNDA καυτηρίασε αυτή τη συμπεριφορά του Παναγιώτου και το FWS.GR του τηλεφώνησε για ν’ ακούσει την άποψή του.

Είπε ο Παναγιώτου: «Η δική μου ανάρτηση ουδεμία σχέση έχει με την ΑΕΚ. Τη συμπαθώ, όπως και τι άλλες ομάδες. Η αναφορά μου είναι στον Μελισσανίδη, που μου χρωστάει 150.000 ευρώ κι είμαστε στα δικαστήρια».

Κι ο Παναγιώτου συνέχισε: «Ήμουν υπεύθυνος Ασφαλείας της ΑΕΚ για σχεδόν τέσσερα χρόνια κι απασχολούσα 150 με 200 άτομα, ακόμα και την φύλαξη του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα. Ο Μελισσανίδης αρνήθηκε να με πληρώσει».

Κι ο Παναγιώτου κατέληξε: «Έχουμε δικαστήριο στις 17 Ιανουαρίου με το Μελισσανίδη. Στον πρώτο βαθμό επικαλέστηκαν αστείες δικαιολογίες ότι τα τιμολόγια τα υπέγραφε το λογιστήριο κι όχι ο οικονομικός διευθυντής».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς