23.3 C
Athens

Καρολίνα: «Η αδρεναλίνη και η πρόκληση με συναρπάζουν στη διαιτησία»

Η 20χρονη διαιτητής Καρολίνα Μπόγαρ εξηγεί πως η γυναικεία ομορφιά μπορεί να αποτελέσει το «διαβατήριο» στην ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα

Έχει όλα τα εχέγγυα για να φτάσει στην κορυφή και να διαιτητεύσει μεγάλους αγώνες. Μυαλό, σκέψη, αντίληψη, γνώση για το ποδόσφαιρο. Η Καρολίνα σπουδάζει Νομική στην Κρακοβία και παράλληλα διευθύνει αγώνες στην Πολωνία.

«Εμείς (οι γυναίκες) έχουμε μια φυσική γοητεία που μας επιτρέπει να διατηρήσουμε την ηρεμία κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, ακόμα κι αν υπάρχει ένταση», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη της σε πολωνικό Μέσο, ενώ πρόσθεσε: «προσπαθώ να επικοινωνώ με τον ίδιο τρόπο με όλους τους παίκτες, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να χτίζω σχέσεις».

Τι είναι αυτό που την έκανε να θέλει να γίνει διαιτητής; «Η αδρεναλίνη και η πρόκληση με συναρπάζουν στη διαιτησία», ενώ έκλεισε την συνέντευξη της λέγοντας πως η εμφάνιση της μόνο την έχει βοηθήσει και δέχεται εγκωμιαστικά σχόλια από το ανδρικό κοινό. Άλλωστε, όπως θα δείτε παρακάτω δεν έχει θεωρηθεί τυχαία η ομορφότερη γυναίκα διαιτητής στον κόσμο.

Δείτε την εδώ:



ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς