22.6 C
Athens

Έξι εβδομάδες εκτός ο Βερμάελεν

Νέο σοκ για τον Ερνέστο Βαλβέρδε που χάνει και τον Βερμάελεν για το επόμενο κρίσιμο διάστημα και βλέπεις τις επιλογές στην αμυντική γραμμή να μειώνονται αισθητά

Δραματικά μειώνονται οι λύσεις στο κέντρο της άμυνας για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού για τον επόμενο ενάμιση μήνα θα πορευθεί μόνο με τους Πικέ και Λενγκλέ, μετά τον τραυματισμό του Τόμας Βερμάελεν.

Ο Βέλγος αμυντικός αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας κόντρα στην Ελβετία και επέστρεψε άρον-άρον στη Βαρκελώνη προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα ήταν άσχημα αφού έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο μηριαίο του δεξιού ποδιού και θα απουσιάσει για έξι εβδομάδες. Την είδηση επιβεβαίωσε και η Μπαρτσελόνα.

Ο Βαλβέρδε πλέον θα στραφεί στη λύση του νεαρού αμυντικού Χόρχε Κουένκα που βρίσκεται στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα σε μία δύσκολη περίοδο αφού ακολουθούν κρίσιμα ματς με Σεβίλλη, Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης. Εκτός παραμένει και ο Ουμτιτί με πρόβλημα κι είναι άγνωστη η ημερομηνία της επιστροφής του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς